- 4 Aralık 2022
- 84
- 41
- 30
- Konu Sahibi Herseyguzelolsunn
Doktoru kilosunu az bulduğu için yediklerini not aldım, sizce nasıl? 14 aylık bebekler normalde ne kadar yemeli? Aynı zamanda anne sütü alıyor gün içinde ve gece sayısız defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki bunları yese Yarabbi Şükür der sevinirim bence gayet güzel besleniyor bebeğiniz zaten yemek istediği kadar yesin her bebek kendine özel kaç kilo acaba bebeğiniz tombik tombikte olmasın saglikli olsunlarda yemeyen çocuğun gırtlağından bosaltamayiz yaa ne yapalımDoktoru kilosunu az bulduğu için yediklerini not aldım, sizce nasıl? 14 aylık bebekler normalde ne kadar yemeli? Aynı zamanda anne sütü alıyor gün içinde ve gece sayısız defa
Atom denilen karışımı 1 haftadır yapıyorum doktor zayıf bulduğu için. Bal, tahin, ceviz, badem, kabak çekirdeği, çiğ susam, fındık karışımıKaç kilo doğdu. 11 kilo az bir kilo değil ki. Benim bebeğim 12400 dü 1 yaşında kilolu bir bebekdi. Ayy anlamıyorum doktorları ben. Yedikleride gayet iyi sadece atomu anlamadim. 23 aylık oğlum okadar yemez ağzında bekletip iki saatte yemesi için ısrar ediyorum.Tahin de verin sabahları çok yararlı.
Çok teşekkür ederim, ben de anlamıyorum iştahı da iyi gibi geliyorŞimdi baktım, 1 yaşta sağlık ocağında ölçülen kızım 11 kiloymuş, oğlum 10,650 gram. Ve gerçekten tombikti yani benimkiler, doktorlar “ooo süper” falan diyordu ki maşallah o dönem çok da güzel yiyorlardı. Boyları da 75/80 cm miş.
12 aylık çocuklarıma hem sağlık ocağı doktoru, hem özeldeki hemde devletteki doktorlar çok iyi diyorken 14 aylık çocuğa 11 kilo niye az demiş doktorunuz anlamadım hiç. Boşverin, maşallah çok güzel yiyor çocuğunuz
Gerçekten stres oldum doktor yüzünden. Sürekli ağzına ne atsa yazıyorum ve mutlu oluyorum sanki yemeyen bir çocukmuş gibi.20 aylik oglum 11 kilo 84 cm ve doktorlar gayet iyi diyor. Liste hazirlamakla ugrasmayin bence de doktorunuzu degistirin.
Activia ile mayalıyorum yoğurdunu. Activia ile mayalanmış yoğurt aslında o ama doktor önermişti bu şekilde mayalamamı, yanlış mı?Activia mı veriyorsunuz? Üşenmedim kaç yala kadar verilir diye baktım 3 yaştan itibaren yazıyor. Oda kendi sitesinde.
Haklısınız boşuna stres oluyorumBenimki bunları yese Yarabbi Şükür der sevinirim bence gayet güzel besleniyor bebeğiniz zaten yemek istediği kadar yesin her bebek kendine özel kaç kilo acaba bebeğiniz tombik tombikte olmasın saglikli olsunlarda yemeyen çocuğun gırtlağından bosaltamayiz yaa ne yapalım
Hahahahha öyle gibi yaaa stres oldum iyice, bir haftada ne kadar almış diye gidip tarttırdım tekrar kontrol randevusunda. 115 gram almış nasıl çabaladıysamDoktor yerine mahalle teyzesine falan mı denk geldiniz acaba
Persentil bakın, sizce sıkıntı yoksa gerisini önemsemeyin.
4310 doğduğu için kilosunu az buluyor olabilir. Boyuna göre zayıf diyor her gittiğimde16 aydan sesleniyorum 10 buçuk kilo 80 cm boy ☺ bana göre zayıf ortalamaya göre normal
Bence takmayın hatırladım sizi bebeğiniz gayet normal. Kilosu da gayet iyi. Daha öncede sadece kilolu doğum olduğundan az demiş olabilir demiştim zaten. Şöyle soyleyeyim 1 yaş oğlunuz kaç yaş giyiniyor şuan burdan anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.Atom denilen karışımı 1 haftadır yapıyorum doktor zayıf bulduğu için. Bal, tahin, ceviz, badem, kabak çekirdeği, çiğ susam, fındık karışımı
4310 doğdu.