merhabalar acil yardım lütfen..

bahar12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
3
0
30
merhaba bayanlar ben 10 şubat 2015 tarihinde kürtaj oldum 21 martta ilk adetımı geçirdim ve normal sürdü fakat yaklaşık 2 haftadır akıntım oluyor ve kanlı bir şekilde 14 nısandada her zaman adetım ağrılı geçerdi ve zerre ağrım olmadan adet oldum oda bitti ve şimdi koyu kanlı kahverengili gibi bir kanamam var bunun sebebı nedır yasayan varmı çok korkuyorum.

merhaba bayanlar ben 10 şubat 2015 tarihinde kürtaj oldum 21 martta ilk adetımı geçirdim ve normal sürdü fakat yaklaşık 2 haftadır akıntım oluyor ve kanlı bir şekilde 14 nısandada her zaman adetım ağrılı geçerdi ve zerre ağrım olmadan adet oldum oda bitti ve şimdi koyu kanlı kahverengili gibi bir kanamam var bunun sebebı nedır yasayan varmı çok korkuyorum.
Kurtajdan sonra tekrar kontrole gittin mi korkutmak istemem ama bazen kurtajda tam anlamiyla temizleyemeyebiliyolar iceriyi bi doktora danismanda fayda var bence

Kurtajdan sonra tekrar kontrole gittin mi korkutmak istemem ama bazen kurtajda tam anlamiyla temizleyemeyebiliyolar iceriyi bi doktora danismanda fayda var bence
evet gittim parça kalması söz konusu olabilir diye 10 gün snra temiz demişdi bu durum bende 15-20 gündür var. bu arada da şeker hastasyım

Arkadaşlar merhaba Dua ilebaşlıyorum yazmaya;
vajinal mantar enfeksiyonuna yakalandım aylar sürdü kullanmadığım ilaç kalmadı doktor kronik dedi . artık bıkmıştım herşeyden pantolon bile giyemez duruma geldim bu vesile ile dua ve namaza başladım ve sonunda bir arkadaşım Allah razı olsun yoğurt kullanmamı söyledi uygulanışı : evde mayalanmış yoğurt akşam yatmadan önce iyice dibine gidecek şekilde bi kaşık kadar yoğurt sürün ve yatın su kesinlikle değdirmeyin az duş almaya çalışın iyileşene kadar ben 2. gün aynı işlemi tekrarladım ve içindeki beyazlıklar kaşıntı yanma son buldu tam da umudumu kesmişken . 1 hafta uygulayın ben daha 3. günümdeyim ondan sonra haftada bir uygulayın hiçbir zararı yok zaten oradaki yararlı bakterileri çoğaltıyor he bide kefir için bol bol da yoğurt yiyin hepsi bu kadar kesin çözüm :) Allah şifa versin .

evet gittim parça kalması söz konusu olabilir diye 10 gün snra temiz demişdi bu durum bende 15-20 gündür var. bu arada da şeker hastasyım
bence tekrar bi doktor kontrolüne gitmende fayda var acilen bu kadarı bana çok normal gelmedi en iyisini doktor bilir seni de korkutmak istemem ama doktor

X