merhabalar anneler

ahef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
benım tek yumurta ıkızı olan ıkı tane yaramazım var 16 aylık benım sorunum son ıkı haftadır ekmeklı kahvaltıya gecırdım ondan oncesıne kadar ekmegın yerını tutsun dıye bır kase cıcı bebe ezıyordum sütle ve yanında yogurt yumurta pekmez recel peynır taze meyve suyu verıyordum karısım deıl ayrı ayrı ama son ıkı haftadır cıcı bebe ezmıyorum ekmegın ıcınden cımdık kadar koparıp kahvaltılıklara banım verıyorum ama kesınlıkle yemıyorlar zorlamadıgım halde nefret etmıs durumdalar ne yapıcam sızınde onerılerınız varmı tesekkurler sımdıden

benım tek yumurta ıkızı olan ıkı tane yaramazım var 16 aylık benım sorunum son ıkı haftadır ekmeklı kahvaltıya gecırdım ondan oncesıne kadar ekmegın yerını tutsun dıye bır kase cıcı bebe ezıyordum sütle ve yanında yogurt yumurta pekmez recel peynır taze meyve suyu verıyordum karısım deıl ayrı ayrı ama son ıkı haftadır cıcı bebe ezmıyorum ekmegın ıcınden cımdık kadar koparıp kahvaltılıklara banım verıyorum ama kesınlıkle yemıyorlar zorlamadıgım halde nefret etmıs durumdalar ne yapıcam sızınde onerılerınız varmı tesekkurler sımdıden
çok geç kalmışsın normal kahvaltı için bence... ben 9 aylıkken geçmiştim.. çok geç kalınca damak tadı seçer bu sıpalar.. ekmeği kıymalı yumurtaya, menemene batırarak yediriyorum ben...patates kızartırım arada... poğaça yaparım... ellerine veririm bide portakal suyu sıkarım yanına... kıymalı yumurtayı çok severler mesela sarıyı karıştırmada sade beyazını pişiririm..sarıya ekmek bandırız bayılırlar..

eski usul devam et ...ben şunu çok iiyi anladımki sen çocuğu değil o seni yönetiyor...biz 32 aylığız...2 yaşına kadar bulamaç yediler..sonrada ben bigün farklı bigün farklı verdim herşeyi yediklerinden bulamaç olayına hiçç takılmadım...

çünkii kendileri istiyordu bulamaç yaptığım kaseyi alp anne bundan diyolardı...ama son 2 aydır...istemediler...yokk yokk yemem dediler..

sonuç artık hiç bisküvi yemiyoruz üstelik yarım ekmeğe yakın ekmek yiyolar...

1 yumurta haşlıyorum,domates,salatalık 4 kirik kutusu kadar peynir koyuyorum ekmeği domatesin suyuna banıp yiyolar diğerlerini ben çatalla veriyorum çeyrek ekmek bunla bbitiyor..sonrada çerek ekmekle nutella yiyolar...bigünde yağda terayağlı peynirli yumurta kırıyorum....bigünde tost yapıyorum böylr gidiyor...banada aaa bu yaşa gelmiş bulamaç.mı veriyorsun dien çoktu..umursamadım ....sende takma

benim yaramazlarımda 19 aylıklar ve hala bulamaç veriyorum.WOMENLOVE ile aynı düşüncedeyim bende. 2 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyorum.sabah 7.30 gibi bulamaç yiyorlar sonra 9.30 gibide normal kahvaltı veriyorum.yumurta,peynir,domates vb..birgün melemen yapıyorum,birgün yağda veya rafadan yumurta bazen de patates kızartması...böyle gidiyor.yaklaşık 9 aydır böyleyiz ve hiçbir soun yaşamadım.biraz zaman ver onlara,alışacaklardır eminim.ve bulamaçı hemen kesme bence.

arkadaslar cok saolun rahatlattınız benı bende eskı usule gectım ve arada ekmegı hatırlatıyorum bıtanesı tamamen alıstı ekmege ama bıtanesı ıstemıyor sert herseyı yıyor kahvaltıda ekmegı reddedıyor hakıkaten onlar benı yonlendırıyor bende bazen menemen yapıyorum bazen yumurta haslıyorum bazen peynırle karısık yumurta kırıyorum yagda ama ustelememek en dogrusuymus ben bunu anladım patates fıkrıde super patatesı cok sevıyorlar onada baslayım ınsaallah zamanla kendı kendıne yemeyede alısırlar ben yalnız anneyım ve bazı seylerde bana yuk olmasınlar ıstıyorum alıssınlar herseye buraya yenı uyeyım buarada

Back
X