Merhabalar bayanlar kulupte ilk defa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mkrmndnz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
249
164
53
35
Merhabalar bayanlar 3 kizim var 6 yasinda kış geldi anasinifina başladılar servise gücüm yetmediği için çocukları yürüyerek okula götürüyorum hava artik bildiğiniz üzere soğudu kislik kiyafet mont bere ihtiyacım var ve gerçekten çocuklarımın uyuduğunu görmek ve onun ihtiyacını alamamak kadar kötü birsey olamaz varsa kullanmadığınız kıyafet mont bere giysi varsa fazlaysa deposunda oyke duruyorsa lütfen Allah rızası için yardımcı olun din kardeşiyiz kimin kime duasına ihtiyacı var bilinmez olanlar Allah rızası için destek olsunlar

Bu tarz konular yasak. Yaşadığınız ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurun.
Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyu

Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyu
Siz derdinizi paylaşmamışsınız yardım talep etmişsiniz.

İhtiyaç sahiplerine belediyeler, okullar aracılığı ile bu istedikleriniz veriliyor zaten. İhtiyacınız varsa resmi kurumlara başvurmalısınız.

Merhabalar bayanlar 3 kizim var 6 yasinda kış geldi anasinifina başladılar servise gücüm yetmediği için çocukları yürüyerek okula götürüyorum hava artik bildiğiniz üzere soğudu kislik kiyafet mont bere ihtiyacım var ve gerçekten çocuklarımın uyuduğunu görmek ve onun ihtiyacını alamamak kadar kötü birsey olamaz varsa kullanmadığınız kıyafet mont bere giysi varsa fazlaysa deposunda oyke duruyorsa lütfen Allah rızası için yardımcı olun din kardeşiyiz kimin kime duasına ihtiyacı var bilinmez olanlar Allah rızası için destek olsunlar
Gücünüz yetmiyor ama üç çocuğunuz var. Yazık günah o çocuklara

bu konular yasak mı bilmiyorum. Yasaklandıysa vardır bir bildikleri. Ama kızlarınıza ben yine de göndermek isterim. Özelden yazar mısınız? ben size yazamadım nedense, mesajınız kapalı mı üyelere?

Yakınınızdaki yardım kuruluşlarına başvurun.
Burdan kime güvenip ne gönderelim. Verdiğimiz şeyleri ikinci el uygulamalarda satmadığınız ne mağlum.

Bulunduğunuz ilde sosyal hizmetlere başvuru yapın. Gerçekten durumunuz kötüyse gerekli maddi yardım yapılır. Ayrıca ilgili vakıflarda bu tarz yardımlar yapıyor. Bunun dışında devlet doğalgaz- kömür yardımı yapıyor diye biliyorum.
Size anca yol gösterebiliriz buradan.

Yasadigim yerde cok sevdigim bir sey var; facebook market cok guzel kullaniliyor. Insanlar cok dusuk ucretli ya da ucretsiz cocuklqrinin kiyafetlerini koyuyorlar ve almak isteyenler iletisime gecip alabiliyor. (20-30parca urune 5$ falan gibi istemler oluyor)

Bence bir cocugun giydigi kiyafetler baska cocuga ucretsiz verilmeli. Yani bu turkiyedeki ikinci el sitelerini sevmiyorum cunku yardimlasmayi azalttigini dusunuyorum.

Kuralı biz mi koyduk? Bu ne ters bir tavır! Şimdiye dek iyi niyeti suistimal eden pek çok olay olmuş ki bu yasak konulmuş. Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil, çünkü forumun amacı zaten bu.

bu konular yasak mı bilmiyorum. Yasaklandıysa vardır bir bildikleri. Ama kızlarınıza ben yine de göndermek isterim. Özelden yazar mısınız? ben size yazamadım nedense, mesajınız kapalı mı üyelere?
Şunu artık alın dışarı Mune Mune
Bu konular yasak çünkü suistimale açık konular. Bir defa bu çağrıya cevap verilirse devamı gelir, yardım istenecek çeşitli kamu kuruluşları var.

Doğum kontrolü öğrenmenizi tavsiye ediyorum soru sahibi

Kuralı biz mi koyduk? Bu ne ters bir tavır! Şimdiye dek iyi niyeti suistimal eden pek çok olay olmuş ki bu yasak konulmuş. Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil, çünkü forumun amacı zaten bu.
Farklı farklı sitelere her gün kızım aç, canı lahmacun/hamburger çekti filan yazıp evine sipariş gönderten bir üye vardı.

Kıyafet yardımı alıp dolap uygulamasından satan da oluyor.

Farklı farklı sitelere her gün kızım aç, canı lahmacun/hamburger çekti filan yazıp evine sipariş gönderten bir üye vardı.

Kıyafet yardımı alıp dolap uygulamasından satan da oluyor.
Ben de sma'lı bir bebeğin babasının 3. Evini aldığını duydum. Memleketten bir adam. Herkes tanıyormuş, ben tanımıyorum. Tanıyanlar anlatıyor. Bağışlar geliyor, o evler alıyor. Ve ortada gerçek bir ihtiyaç sahibi bebek varken.

Ben de sma'lı bir bebeğin babasının 3. Evini aldığını duydum. Memleketten bir adam. Herkes tanıyormuş, ben tanımıyorum. Tanıyanlar anlatıyor. Bağışlar geliyor, o evler alıyor. Ve ortada gerçek bir ihtiyaç sahibi bebek varken.
Ekşi sözlük'te hasta numarası yapıp hasta yatağı isteyen biri vardı. Babası mı ne kanserden ölmüş birisi binlerce liralık yatağı bağışlamış adama. Adam da yatağı satmış 🙄 İnanılmaz ahlaksız, şeytanın aklına gelmeyecek numaralar yapan dolandırıcılar var.

Emin olun başkasının eskisini isteyip ihtiyacını görmek isteyen insanın herhangi bir şeyi suistimal edeceğini dysunmuyorum alti ustu bir bez parçası tabi bunu kalbi kararmış insanlar anlayamaz anca içinizdeki başkasına kusarak yorum yapıyorsunuz içinizdeki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X