Merhabalar ben adetime 2 gün kala sabah ilk idrarimla predictor erken gebelik testi yaptım 2 dakika içinde böyle oldu sizce gebelik var mıdır

Hayırlı olsun var gibi duruyor idrarda çıktıysa kanda da çıkar beta hCG önce kana sonra idrara geçiyor çünkü dilerseniz 2 gün daha bekleyin ve kan verin

Hayırlı olsun var gibi duruyor idrarda çıktıysa kanda da çıkar beta hCG önce kana sonra idrara geçiyor çünkü dilerseniz 2 gün daha bekleyin ve kan verin
Yaaa ciddi misiniiizz ay çok heyecanlandım 3 ay önce düşük yaptım olmaz diye öylesine almıştım testi gece ruya gördüm 8 de kalkıp test yaptım

Yaaa ciddi misiniiizz ay çok heyecanlandım 3 ay önce düşük yaptım olmaz diye öylesine almıştım testi gece ruya gördüm 8 de kalkıp test yaptım
Malum olmuş annesi ben de çok silik çizgi ile öğrendim 3 haftalıkti öğrendiğimde zaten reglinize 2 gün varsa tahminen 3+5 haftalık hamile siniz bir de normal kaset test ile deneyin ben ikisi ile de yapmıştım erken gebelik testine inanamayıp 6 yıldır bekliyordum da kendisini

Ya inşallah öyledir ve sağlıklıdır eşim uyuyor şuan yoktur diye söylemek istememiştim ama içimi rahatlattıniz Allah razı olsun rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah gidip kan versem çıkar mı peki

Çıkar tabi idrarda geçmeden önce kana geçiyor beta hCG sonra idrarda görünür olıyor

Yüksek ihtimalle hamilesiniz ama çok yeni gibi. Değer biraz düşük de çıkabilir. Hayırlı olsun.

Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıklıdır kaç çıkarsa beta HCG hamile olduğumuzu alıyorduk
5 ın üzeri düşük olunca kimyasal fln derler aldırma 2 günde bir aetış takip edip 1500 lerde vajinal 3000 lerde karından kese görmeye gidersiniz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…