- 6 Aralık 2022
- 171
- 28
- 28
- 26
- Konu Sahibi zeyzey1245
-
Yaaa ciddi misiniiizz ay çok heyecanlandım 3 ay önce düşük yaptım olmaz diye öylesine almıştım testi gece ruya gördüm 8 de kalkıp test yaptımHayırlı olsun var gibi duruyoridrarda çıktıysa kanda da çıkar beta hCG önce kana sonra idrara geçiyor çünkü dilerseniz 2 gün daha bekleyin ve kan verin
Malum olmuş annesiYaaa ciddi misiniiizz ay çok heyecanlandım 3 ay önce düşük yaptım olmaz diye öylesine almıştım testi gece ruya gördüm 8 de kalkıp test yaptım
Malum olmuş annesiben de çok silik çizgi ile öğrendim 3 haftalıkti öğrendiğimde zaten reglinize 2 gün varsa tahminen 3+5 haftalık hamile siniz bir de normal kaset test ile deneyin ben ikisi ile de yapmıştım erken gebelik testine inanamayıp 6 yıldır bekliyordum da kendisin
Ya inşallah sağlıklıdır dua edinNet var hayırlı olsun normal. Teste de çıkar
Çıkar tabi idrarda geçmeden önce kana geçiyor beta hCG sonra idrarda görünür olıyorYa inşallah öyledir ve sağlıklıdır eşim uyuyor şuan yoktur diye söylemek istememiştim ama içimi rahatlattıniz Allah razı olsun rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah gidip kan versem çıkar mı peki
Acile kan vermeye geldim dua edin lütfenÇıkar tabi idrarda geçmeden önce kana geçiyor beta hCG sonra idrarda görünür olıyor
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına ama ben kan testinin sonucunu görmeden için rahat etmeyecekHayırlı olsun
Çok teşekkür ederim dua edin sağlıklı olsun inşallahtebrik ederim
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzAcile kan vermeye geldim dua edin lütfen
İnşallah 5 te çıkacakmış sonuç bekliyorumDualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıklıdır kaç çıkarsa beta HCG hamile olduğumuzu alıyordukYüksek ihtimalle hamilesiniz ama çok yeni gibi. Değer biraz düşük de çıkabilir. Hayırlı olsun.
5 ın üzeriSabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıklıdır kaç çıkarsa beta HCG hamile olduğumuzu alıyorduk
5 üzerinde ise gebelik vardır. Ama düşük çıkabilirsin 2 günde bir tekrar ver yükseliyorsa iyi bir şey. 2 katı olmalı her Bi değer arasındaSabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıklıdır kaç çıkarsa beta HCG hamile olduğumuzu alıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?