L lubof Lara nın Annesi Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 31 5 88 İstanbul 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lubof #1 selamalr hhanımlar ben aranıza yeni katıldım inşşallah bnde anne olurum ne olur benim icinde dua edin saygılar
selamalr hhanımlar ben aranıza yeni katıldım inşşallah bnde anne olurum ne olur benim icinde dua edin saygılar
Angy7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 331 20 118 35 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lubof #2 lubof .!.: selamalr hhanımlar ben aranıza yeni katıldım inşşallah bnde anne olurum ne olur benim icinde dua edin saygılar Genişletmek için tıkla... INSALLAH canim ALLAH yardimcin olsun inan yrekten isteyince oluyoo .. ama sen her yolu dene anne olmak icin )))
lubof .!.: selamalr hhanımlar ben aranıza yeni katıldım inşşallah bnde anne olurum ne olur benim icinde dua edin saygılar Genişletmek için tıkla... INSALLAH canim ALLAH yardimcin olsun inan yrekten isteyince oluyoo .. ama sen her yolu dene anne olmak icin )))
L lubof Lara nın Annesi Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 31 5 88 İstanbul 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lubof #3 çok kez doktora gittim hiç bir sorunum yok cok şükür ama olmuyor