Kaktas Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2019 68 72 3 33 21 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaktas #1 dün küçük bir kaza atlattık ,ani bir fren basması oldu ve ben irkildim eşime bağırdım eve geldim ağladımsizce birşey olmuş mudur
dün küçük bir kaza atlattık ,ani bir fren basması oldu ve ben irkildim eşime bağırdım eve geldim ağladımsizce birşey olmuş mudur
D e f n e Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 4.641 7.610 158 21 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaktas #2 Kaktas .!.: dün küçük bir kaza atlattık ,ani bir fren basması oldu ve ben irkildim eşime bağırdım eve geldim ağladımsizce birşey olmuş mudur Genişletmek için tıkla... Tutacağı varsa hiçbir şey engel olamaz,stres yapma. İrkilmeyle birşey olacağını sanmıyorum. Bundan sonra dikkt et ve dinlen. Allah sağlıcakla güzel haberler almayı nasip etsin.
Kaktas .!.: dün küçük bir kaza atlattık ,ani bir fren basması oldu ve ben irkildim eşime bağırdım eve geldim ağladımsizce birşey olmuş mudur Genişletmek için tıkla... Tutacağı varsa hiçbir şey engel olamaz,stres yapma. İrkilmeyle birşey olacağını sanmıyorum. Bundan sonra dikkt et ve dinlen. Allah sağlıcakla güzel haberler almayı nasip etsin.
Kaktas Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2019 68 72 3 33 21 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kaktas #3 İnşaAllah teşekkür ederim 10 gün sonra sonucumda pozitif görmeyi çok istiyorum rabbiö ben ve ben gibi olanların yardımcısı olsun.
İnşaAllah teşekkür ederim 10 gün sonra sonucumda pozitif görmeyi çok istiyorum rabbiö ben ve ben gibi olanların yardımcısı olsun.