Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Doc.Dr Tevfik Sozen e burun estetigi ameliyati olanlar yardimci olur musunuz? (Ozellikle revizyon) memnun musunuz?
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ankarada yaşamadığım için bir doktor önerim yok lakin "başarısız" olarak nitelendirdiğiniz süreci bizlerinde bilgilenmesi adına dinlemek isterim. Neler yaşadınız? sonuç ne oldu?
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ankarada yaşamadığım için bir doktor önerim yok lakin "başarısız" olarak nitelendirdiğiniz süreci bizlerinde bilgilenmesi adına dinlemek isterim. Neler yaşadınız? sonuç ne oldu?
Ameliyattan çıktığım anda yanıma gelip burnumun fotoğraflarını gösterdi doktor. O an başladı pişmanlığım. Burnumun ucunu palyaço gibi kocaman bırakmış, asiri kısaltmisti. Yüzüme yakışmayan eski burnumu aradığım bir burun olmustu. Ne egrilikleri düzelmisti ne de genel estetik algısına uyan bir burun olmustu. Etrafımdakiler ve çevremdekiler çok şaşırdı bu nasıl burun diye. Doktor 6 ay beni oyaladi düzelir diye. 6.ayda evet olmadi ama bundan daha kotu olanlar da var dedi bana. Ben düzeltemem dedi ve gönderdi.