Merhabalar Doc.Dr Tevfik Sozen e burun estetigi ameliyati olanlar yardimci olur musunuz? (Ozellikle revizyon) memnun musunuz?

edosss66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
33
2
1
25
Fena başarısız bir burun operasyonu geçirdim. 6.ayimdayim revizyon için tecrübeli doktor tavsiyesine ihtiyacım var Ankara da yardımcı olun

Fena başarısız bir burun operasyonu geçirdim. 6.ayimdayim revizyon için tecrübeli doktor tavsiyesine ihtiyacım var Ankara da yardımcı olun
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ankarada yaşamadığım için bir doktor önerim yok lakin "başarısız" olarak nitelendirdiğiniz süreci bizlerinde bilgilenmesi adına dinlemek isterim. Neler yaşadınız? sonuç ne oldu?

Merhabalar çok geçmiş olsun. Ankarada yaşamadığım için bir doktor önerim yok lakin "başarısız" olarak nitelendirdiğiniz süreci bizlerinde bilgilenmesi adına dinlemek isterim. Neler yaşadınız? sonuç ne oldu?
Ameliyattan çıktığım anda yanıma gelip burnumun fotoğraflarını gösterdi doktor. O an başladı pişmanlığım. Burnumun ucunu palyaço gibi kocaman bırakmış, asiri kısaltmisti. Yüzüme yakışmayan eski burnumu aradığım bir burun olmustu. Ne egrilikleri düzelmisti ne de genel estetik algısına uyan bir burun olmustu. Etrafımdakiler ve çevremdekiler çok şaşırdı bu nasıl burun diye. Doktor 6 ay beni oyaladi düzelir diye. 6.ayda evet olmadi ama bundan daha kotu olanlar da var dedi bana. Ben düzeltemem dedi ve gönderdi.

Back
X