- 7 Mayıs 2020
- 7
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi MHRI CINAR
-
Çok teşekkür ederim peki su an hastaneye gitmem gerekiyor muHayırlı olsun hamilesin
Çok tesekkur ederimm ben inanamamıştımTebrik ederim canim hamilesin degerin 300 kusurcolmusturco koyuluga inkanin varsa git bi kan ver iki gunde artisinin kontrol edilmesi gerekiyo ayni zamada kahverengi leke vs yasarsan direk doktora gitmen lazim tercih senin bi sıkıntı yasamazsan 5 haftada kese gorunuyo
Malum şu sıkıntılı günlerde insan hastaneye gitmek istemiyor son adet tarihine göre 5-6 haftalıkken gidersen keseyi görebilirsin. Şimdi gidersen sadece kan tahlili yaparlar karar senin canımÇok teşekkür ederim peki su an hastaneye gitmem gerekiyor mu
Hayırlı olsun annesi ben burdayım diyor sana
Tesekkur ederimHayırlı olsun annesi ben burdayım diyor sana
Hamile olduğumu düşündüm. Neden böyle bir şey söyledinizHevesinizi kirmak istmem ama testi ilk gordugunzde siz ne dusundunuz ?
Net bir şekilde gebelik görünüyor diye sormanıza anlam veremedi demekki o yorumu yazan arkadaş :) hayırlı olsunHamile olduğumu düşündüm. Neden böyle bir şey söylediniz
Herhalde öyle tesekkur ederimNet bir şekilde gebelik görünüyor diye sormanıza anlam veremedi demekki o yorumu yazan arkadaş :) hayırlı olsun
Hahahah teşekkürler:)Okula bile yazdırabilirsinizhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?