Merhabalar hocam yardim edermisiniz

gul333

»Ho$GeLDiN MeLeĞiM«
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
1.140
1.101
Hocam ben ocak ayinda igneyle asilama oldum 75 unite pregon kullandim fakat tutmadi 13 mart da adetimle beraber ikinci asilama icin yine igne kullandim 125 sonrada 150 unite.Fakat cok fazla sayida yumurtam gelisti.15.4 ve 19.9 arasi 7 tane yumurtam vardi 15 mm kucuk de 8 tane vardi doktorum cogul gebelik olur diye asilama yapmadi bi kere esinle beraber ol daha yok dedi.Esimle iliski olali 8 gun oldu daha adetime 12 gun var ama dun kahverengi sekilde lekelenme basladi parca parca geliyo ama az once hafif pembe geldi.Yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa ignelerin dozu cok da ondan mi erken basladi aceba hocam? Simdiden tesekkur ederim sagolun

Hocam hala kahverengi devam ediyo lekem ara ara geliyo.Adet oncesi bu kadar zaman yani iki gun kahverengi lekk normal mi aceba.Benim hic boyle olmaz cunku hocam.

Hocam ben ocak ayinda igneyle asilama oldum 75 unite pregon kullandim fakat tutmadi 13 mart da adetimle beraber ikinci asilama icin yine igne kullandim 125 sonrada 150 unite.Fakat cok fazla sayida yumurtam gelisti.15.4 ve 19.9 arasi 7 tane yumurtam vardi 15 mm kucuk de 8 tane vardi doktorum cogul gebelik olur diye asilama yapmadi bi kere esinle beraber ol daha yok dedi.Esimle iliski olali 8 gun oldu daha adetime 12 gun var ama dun kahverengi sekilde lekelenme basladi parca parca geliyo ama az once hafif pembe geldi.Yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa ignelerin dozu cok da ondan mi erken basladi aceba hocam? Simdiden tesekkur ederim sagolun
Merhabalar :Kanama bu aşamada beklenılen bır bulgu degıl.Muhtemel sonuc olumlu olmayabılır ancak yıne de 3 gun sonra kanda gebelık testı vermenız faydalı olur. Sonuca gore bızımle temas kurmanız halınde detaylı bılgı verılebılır.
Polikistik over sendromunda yumurta büyütme ve ılac doz ayarlaması deneyım gerektıren bır durumdur. Fazla ilac dozu; karında şişkinlık ,karında sıvı toplanması, nefes darlıgı .. vs bulgularla ortaya cıkan ohss(aşırı uyarım sendromu) denılen duruma neden olabılır. Yetersız ılac dozunda ise folıkul denılen yumurta keselerı ıstenılen duzeyde buyumeyebılır. Bu baglamda hem gebelık hem emnıyet ıstıyoruz. Ve bu durum dogru, işinde deneyımlı uzman ellerde mümkün olmaktadır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X