- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 374
- 31
İnş yükselir umutlu olun kaset yaptınız mı daha önceBugün 10. Gün normalmi bilmiyorum ama daha önce doğal yolla gebe kaldığım icin bu seviyelerin daha yükseğini gördüm
7. Gün yaptım hayalet cizgi cıktı kan verdim 1.3 cıktı smdi yükselmiş 14,6 olmus gec tutunma oluyomuşİnş yükselir umutlu olun kaset yaptınız mı daha önce
Maşallah benim bugün 9.gün kan negatif çıktı yine7. Gün yaptım hayalet cizgi cıktı kan verdim 1.3 cıktı smdi yükselmiş 14,6 olmus gec tutunma oluyomuş
İnsallah tutar. Ben 1.3 cıkınca umudu kaybettim günlük yasantıma devam ettim . Dısarıda gezdim düğünlere gittim bugün bu sonuc hersey allahtanMaşallah benim bugün 9.gün kan negatif çıktı yine
Rabbim evladınızı size bağışlasın ben bugün 9.gğn kan negatif doktor bırak ilaçları dedi dondurılmuşlar var onlarla devam edeceğimİnsallah tutar. Ben 1.3 cıkınca umudu kaybettim günlük yasantıma devam ettim . Dısarıda gezdim düğünlere gittim bugün bu sonuc hersey allahtan
Merhaba cnm sonucun nasıl çıktıCanım bişey soracam benim test günüm Salı günü ama adet ağrılarım başladı sen pozitifsin galiba sende var mı şuan bu tarz şeyler
Yarın sabah yapacağımMerhaba cnm sonucun nasıl çıktı
Yarın sabah yapacağım
Tamam canım haber ver bizeMerhaba cnm sonucun nasıl çıktı
19,24 çıktıTamam canım haber ver bize
Kaçıncı gününüz tebrik ederim19,24 çıktı
12.günüm ve 6.gün embriyosu sence değer düşük değil miKaçıncı gününüz tebrik ederim
Canım önemli olan 2 kat olarak artması. Sen dua et allahım izniyle düzelir12.günüm ve 6.gün embriyosu sence değer düşük değil mi
Kan testinde çıkıyorArkadaşlar 8 gün önce iki embriyo taze transfer oldum transferimden 6 gün sonra lekelenmem oldu ben şimdi kaset test yapsam çıkar mı yada kan testi mi versem normalde kan testi günüme üç gün var
canım tekrar test verdin mi değerlerin nasıl?12.günüm ve 6.gün embriyosu sence değer düşük değil mi
Evet o gün 11.günümmüş bugün 13.gün 28 geldi değercanım tekrar test verdin mi değerlerin nasıl?
Doktorunla konuştun muEvet o gün 11.günümmüş bugün 13.gün 28 geldi değer
Beklediğimizden düşük ama takip edecez yavaş gelişiyor olabilir dedi 2 gün sonra bidaha testDoktorunla konuştun mu
Umarım öyledir canım inşallah bebeğine kavuşursunBeklediğimizden düşük ama takip edecez yavaş gelişiyor olabilir dedi 2 gün sonra bidaha test
İnşallah canımUmarım öyledir canım inşallah bebeğine kavuşursun
Canım son durumun ne?İnşallah canım