merhabalar ven ist den derya tup bebek ilk defa denicem iyi bi hastane bilen ucretleri hakinda yardi

6935atmaca

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2
0
6
41
bana yardimci olurmusunuz tup bebekte ilk deneme yapicam fakat fiyatlar ve hangi hastane olmali ona karar veremiyorum iyi sonuc alnlar varmi hangi hastaneler

Bahceci fulya 5900 tup 2000 civarı ilaç dediler ..bahceci umut ta sigorta var daha uygun diye biliyorum

Kesinlikle bahceci fulya klinigi ve mukemmel dr um Erbil Yagmur ill denememde bir oglum oldu simdide ikizlerime hamileyim allah ondan razi olsun.

Merhaba ben de erbil beyin hastasiyim. 26 kasımda transfer oldum. 11 Aralikta test yapicam. iki embriyo transfer etti. Inşallah sizin gibi ben de iyi haberler alirim. kaç aylık bebislerOTE="ergin2013, post: 43620048, member: 652716"]Kesinlikle bahceci fulya klinigi ve mukemmel dr um Erbil Yagmur ill denememde bir oglum oldu simdide ikizlerime hamileyim allah ondan razi olsun.[/QUOTE]
mer

Kızlar benim merkezin pek bilindik değil ama fiyat olarak yardımcı oluyor avrupa şafak refahattin yücel ilk deneme oldu oğlum şimdi 4 yaşında ve yemi transfer yaptırdım beklemedeyim

Kesinlikle Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya ve dr. Erbil yağmur ilaclara gelince ben 5000 tl ve üstü ilaçlar tuttu. ilac ve igneler kişinin durumuna göre değişir. 5900 tl de tüp bebek parası gidiş geliş 12 bin tl civarı

merhabalar geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı giriyorsunuz birkaç sorudan sonra size hastalığınız hakkında bilgi veriyor. www.eteshis.com

Hayır indirimli almak için rapor çıkartmak lazım. Çok uğraştırıp bekletirler diye rapor almadım. Tedavi parasının haricinde 1.700 civarıda tuttu iğne ve ilaçlarım
Ben ilaçları indirimli alıyodum yardımcı oluyolar ellerinden geldiklerince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…