- 3 Kasım 2015
- 2
- 0
- 6
- 41
- Konu Sahibi 6935atmaca
bana yardimci olurmusunuz tup bebekte ilk deneme yapicam fakat fiyatlar ve hangi hastane olmali ona karar veremiyorum iyi sonuc alnlar varmi hangi hastaneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm mikro cip yontemi var mi bahcecideKesinlikle bahceci fulya klinigi ve mukemmel dr um Erbil Yagmur ill denememde bir oglum oldu simdide ikizlerime hamileyim allah ondan razi olsun.
İlaçları indirimlimi alıyosunuzBen bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavideyim tavsiye ederim. 5500 tedavi + 1500-2000 arası da ilaç fiyatı.
Hayır indirimli almak için rapor çıkartmak lazım. Çok uğraştırıp bekletirler diye rapor almadım. Tedavi parasının haricinde 1.700 civarıda tuttu iğne ve ilaçlarımİlaçları indirimlimi alıyosunuz
Ben ilaçları indirimli alıyodum yardımcı oluyolar ellerinden geldiklerinceHayır indirimli almak için rapor çıkartmak lazım. Çok uğraştırıp bekletirler diye rapor almadım. Tedavi parasının haricinde 1.700 civarıda tuttu iğne ve ilaçlarım