merhabalar..

gns00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
110
19
13
35
Merhaba arkadaşlar ; ilk gün kan gelmedi. Gece çok ağrım oldu ve sabaha karşı kan geldi. bu normal mi yoksa ilk gün mü gelmesi gerekti? 2.sorum ise 1 gün ara verdik ertesi gün birlikte olduk 2 defa ve yıne kan geldı. kanamam 3 gun surdu ara ara ve bırlıkte olunca gelıyordu normal mi .?

Keşke önce birkac gün ara verip iyileşmeyi bekleseydiniz... İlişki öncesi yeterince hazır olmuyorsaniz yeterli kayganlık olmadığı için zorlanmadan dolayı kanama oluyor olabilir. Bence kadın doğum doktoruna muayene olun ne olur ne olmaz

Agrı hariç bende de benzeri oldu
Gerci benimki regl deki gibi yogun vs değildi
Sanırım icerde pıhtı kalıyor vücut onu atıyor en azından benimki öyleydi

Yasadiklarinin hepsi normal.ama biraz ara verin.yoksa herseferinde kanama olabilir.bide iyice kayganlasmasini saglayin o zaman aci olmaz

Kanamalar normal. Benim 4 gün sürdü. Kan geldiği an birakiyorduk. Maasallah regl olur gibi hatta daha fazla kan gelmişti.

neden oluyormus ?
Aslında olağan birşey bu. Kuzenimin ki de böyle olmuş. İlişkiye girince kan geliyordu birakiyorduk. Böylece 4 gece sürdü ve bitti. Herkesin vücudu farklı o yüzden olsa gerek.

Ama kuzenim kendisini anlattığı için ben bu durumun olabileceğini tahmin etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…