Merhabalar;

nilaktay

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
8
0
16
Ankara
Kadınlar klubünden çok faydalandım her konuda bir yorum var, çok teşekkürler.bu nedenle bende bu aileye katılmak istedim gecikmeli olarak ankaradan katılıyorum,
ve tabi ki bir konu ile katılmak istiyorum, 43 yaşındayım ve ikinci gebelik istiyorum bir tane oğlum var 13 yaşında ikinci için pregesteron sonucum 12,99 çıktı ve doktor 15 olmalı dedi ama burada yorumları okudum bu değerle hamile olan çok kişi yazmış....bu konuda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrrrr.

İlginç benim değerim aşağıda yazıyor, progesteronun altında yazılanlar referans değerler. Ve ben şu anda hamileyim ve 40 yaşındayım :)

Progesteron* 0.351 ng/ml

Foliküler Faz 0.2 - 1.5 ng/ml
Ovulatuar Faz 0.8 - 3 ng/ml
Luteal Faz 1.7 - 27 ng/ml
Postmenopoz 0.1 - 0.8 ng/ml

malesef adet oldum ve klomen başladık bakalım yumurta büyüyecek mi bu ay ne olacak.......23 ünde kontrol edecek bu arada incir kürünede başladım ..... teşekkürler

hamilelik nasıl gidiyo inşallah herşey yolundadır.ben dün iğne oldum denicez bakalımmmmm....

QUOTE=ikizler2010;28710776]İlginç benim değerim aşağıda yazıyor, progesteronun altında yazılanlar referans değerler. Ve ben şu anda hamileyim ve 40 yaşındayım :)

Progesteron* 0.351 ng/ml

Foliküler Faz 0.2 - 1.5 ng/ml
Ovulatuar Faz 0.8 - 3 ng/ml
Luteal Faz 1.7 - 27 ng/ml
Postmenopoz 0.1 - 0.8 ng/ml[/QUOTE]

Back
X