Tüp Bebek Merkezleri Merhabalar

Canakkale17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
3
4
39
Tüp bebek deneyimime başlamadan öncesinde buradan sizlerin sayesinde çok araştırma yaptım.Troit hastasıyım ve abimin çocuğunda da troit var,8 günlükken topuk kanından çıktı.Şuan 3 yaşında fakat o yaşa kadar hastanelerde büyüdü vs..Bizde eşimle tüp bebeğin daha sağlıklı olacağını düşündük.yapılan yorumların hepsini teker teker okudum doktorları merkezleri araştırdım fakat bir anda kalbimin sesini dinleyrek Serkan Oral bey'de karar kıldım ve ilk deneme de bugün yapılan bhcg testi sonucu hamile olduğumu öğrendim..Doktorum inanılmaz güler yüzlü,ilgili ve çok açık sözlü her anlamda siz çok güzel kesin cümleler duymak istiyorsunuz ama öyle olmasada eğrisi ile doğrusu ile herşeyi açıklayan işinde başarılı sizin oradan gülümseyerek ayrılmanıza neden oluyor keza koordnatör Atınç bey çalışanlar tümü aynı güler yüzlülükle karşıladılar bizi her seferinde.Bu yorumu yapıp yapmamakta biraz tereddüt ettim(çünkü inanılmaz negatif yorumlar ilk aeferde hamile kalan bayanlara aşırı tepkiler vardı)ama umut arayanlara,moral arayanlara her zaman umut ve ışığın olduğunu ve asla moralinizi bozmamanız gerektiğini tekrar hatırlamanız için yazıyorum..Bu yolda mücadele veren herkesn Allah yüzüne baksın inş