merhabalarr bende geldim :)

Eki Görüntüle 519467 $MAG_1513664.webp $TUPPERWARE-OVAL-DIZAYN-SET-4LU-Siyah-Kapak__61441372_0.webp Eki Görüntüle 519467 $MAG_1513664.webp $TUPPERWARE-OVAL-DIZAYN-SET-4LU-Siyah-Kapak__61441372_0.webp

en büyük bela tupperwareler bitmiş gibi tebrikler hazırsın galiba :1: :51: ama bence bukadar cok tenceren varsa bitane tencere düzenleyici al iyi dolap topluyo suan kullanıyoruz bız evde bende ceyızıme almayı dusunuyorum :)

Eklentiler

• $Dolap-Ici-Tencere-Duzenleyici__52841083_0.webp
    $Dolap-Ici-Tencere-Duzenleyici__52841083_0.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 52
en büyük bela tupperwareler bitmiş gibi tebrikler hazırsın galiba :1: :51: ama bence bukadar cok tenceren varsa bitane tencere düzenleyici al iyi dolap topluyo suan kullanıyoruz bız evde bende ceyızıme almayı dusunuyorum :)

canım çok teşekkürler valla süper bişeymiş bu :)) valla bu tupperları ucuz almak için üye oldum :) öle alıyorum indirime girdikçe yoksa baş gelinmez vallaha :))

canım çok teşekkürler valla süper bişeymiş bu :)) valla bu tupperları ucuz almak için üye oldum :) öle alıyorum indirime girdikçe yoksa baş gelinmez vallaha :))

Nasil uye olunuyo cnm bide benim renk takintim vardir tupperware de bi cikardigi rengi cok cikarmiyo galiba bnde internetten satanlardan almayi dusunuyodum kapida odemeyle napsamki ya hersey kirmizi siyah olsun istiyorim en kotu ihtimal beyaz :100: :69:

Nasil uye olunuyo cnm bide benim renk takintim vardir tupperware de bi cikardigi rengi cok cikarmiyo galiba bnde internetten satanlardan almayi dusunuyodum kapida odemeyle napsamki ya hersey kirmizi siyah olsun istiyorim en kotu ihtimal beyaz :100: :69:

pardon benimde bir sorum olabilirmi size:) kapıda ödemeyle tuppervare nereden alıcaksınız acaba bende düşünüyorumda paylaşırsanız cok sevinirim

pardon benimde bir sorum olabilirmi size:) kapıda ödemeyle tuppervare nereden alıcaksınız acaba bende düşünüyorumda paylaşırsanız cok sevinirim

canım ben gitti gidiyordan yada sahibinden.com dan bakıyodum hep çunkı ordan satıs yapıyolar bıde eskı urunlerde oldugu ıcın ıstedığım rengı bulabılıyorum ama fiyatları nasıl bilemiyorum :)

bu tencere düzenleyiciyi ilk defa gördümm :1: nerelerde satılır ki bende anneme alsam :1:
abebek canım çeyizlerinin hepsi çok güzel..mutlulukla kullanırsın inş =) sanırım benim kafamdaki düşünceye göre bende senin gibi çok alacagım tencereyi :) tupperwareler çok hoşuma gidiyor renkleri ama biraz tuzlu geliyor malesef =)))

bu tencere düzenleyiciyi ilk defa gördümm :1: nerelerde satılır ki bende anneme alsam :1:
abebek canım çeyizlerinin hepsi çok güzel..mutlulukla kullanırsın inş =) sanırım benim kafamdaki düşünceye göre bende senin gibi çok alacagım tencereyi :) tupperwareler çok hoşuma gidiyor renkleri ama biraz tuzlu geliyor malesef =)))

Canim evim.net e geliyor bazen yada google den arat cikar mutlaka bilindik site ben kesinlikler alicm ceyizime cunku bnmde tencerelerim cok ve ic ice gecmiyor :5: bide su tupperwareler benide cok dusunduruyo pahalilar ve bana kalsa hepsini almak istiyorum :1: cunku hangisi gerekli hangisi gereksiz kestiremedim onemlileri biri soylesede alsak herkes peynir kutusu vs yazmis bana cok onmli gibi gelmedi oyuzden aradigim listeyi bulamadim

Canim evim.net e geliyor bazen yada google den arat cikar mutlaka bilindik site ben kesinlikler alicm ceyizime cunku bnmde tencerelerim cok ve ic ice gecmiyor :5: bide su tupperwareler benide cok dusunduruyo pahalilar ve bana kalsa hepsini almak istiyorum :1: cunku hangisi gerekli hangisi gereksiz kestiremedim onemlileri biri soylesede alsak herkes peynir kutusu vs yazmis bana cok onmli gibi gelmedi oyuzden aradigim listeyi bulamadim
Peynir kutusu değilde kuzenimin eşinde sihirli kap var fasulyeyi koyuyosun sıcak suya kapatıyosun ağzını bir saate kabarıyo haşlıyosun hemen onu bulsam alıcam

arkadaşımda var o peynir kutusu annesi çok kullanışlı diyor fakat ben görünüşünü hiç begenmiyorum :17:

arkadaşımda var o peynir kutusu annesi çok kullanışlı diyor fakat ben görünüşünü hiç begenmiyorum :17:

Peynir kutusu değilde kuzenimin eşinde sihirli kap var fasulyeyi koyuyosun sıcak suya kapatıyosun ağzını bir saate kabarıyo haşlıyosun hemen onu bulsam alıcam

işte ben bu ürünlerin hiçbirini tanımıyorumki bilmiyorum hangisi ne işe yarar içlerinde aynı işlevi gören farklı ürünlerde var bi ayırabilsem başlıcam almaya :1:

canım ben gitti gidiyordan yada sahibinden.com dan bakıyodum hep çunkı ordan satıs yapıyolar bıde eskı urunlerde oldugu ıcın ıstedığım rengı bulabılıyorum ama fiyatları nasıl bilemiyorum :)

canım gittti gidiyor yada sahibinden de kapıda ödeme varmı inan hiç bilmiyordumda ?

sayfam tupperware sayfası olmuş :)) arkadaşlar ben hamur kabını, yogurt kabını, buzluk kaplarını, şeker kapları, bide tinimini hanımları öneriyorum :)
şeker kaplar kahvaltılık için süper oluyo :) dayanamadım ikisini çıkardım kullanıyorum :) peynir hiç ne kuruyo ne sararıyo ;)
hamur kabı hamur mayalamak yogurmak için ideal... ve bide fasulye nohut ıslamada :) aynı zamanda çok amaçlı... büyük oldugu için karpuz dil kapa hiçbişe olmaz veya meyve sakla bisürü seçenek :D
yoğurt kaplarıda aynen süt yogurt saklamak için çok iyi ama farklı amaclada kullanabilirsin..
gelelimm tinimini hanımlara :) sebzeler için süper kaplar.. marulunu maydonosunu kurula koy içine kapa kapanı 15-20 gün ilk günkü gibi :) aynı şekilde düğer sebzeler içinde kullanabilirsin ;)
ben bu kırmızı kapaklı oval seti bakliyat için aldım ve yeterli sayıda olmadı içn indirime girsin bidaha alıcam :)
bide buzluk kapları var:) onlarlada buzluga poşetle degilde bu kaplarla saklıyosun herşeyinii.. ama ömürlük kaplar ve poşette oldugu gibi birbirine yapışma gibi bi sorun yok.. üstüste konulabilir kaplar oldugu için hem yerleştirmede çok kolay ve güzel gözüküyo :)
aslında bana da önce çok pahalı geldi ama düşününce bunlarr uzun ömürlü plastikler.. benim 15 yıldır kullanan bi yengem var ve bana o tavsiye ettii.. parana kıy yavaş yavaş herşeyini tupper al dedi :) bide indirime girerse servis kaşıklarını spatulaları falan alcam :)
en son da matara aldım :) alıyorum yanıma okula giderkenn günde 2 şişe su içiyorumm :)

güle güle kullan tatlım..
bende çay seti alıp almamakta kararsızım napsam bilemedim..

nide trupper lerde sanırım yanlış yazmadım:) bende hangilerini alsam die bakınıyorum:(
neye göre seçim yaptım.. hani bulgura mercimege gerek yok bnce:(
dolaptaki salata tatlılar neblm meyve suları için olabilr die düşünüyorm

güle güle kullan çeyizlerini :16:

yemek takımın baharatlık modelimiz aynı :27:
kırmızılı kupalarına ekmek saklama kabınaa vee tepsine bayıldım. :16:

güle güle kullan çeyizlerini :16:

yemek takımın baharatlık modelimiz aynı :27:
kırmızılı kupalarına ekmek saklama kabınaa vee tepsine bayıldım. :16:

teşekküer ederim canım yeni aldım bende bunları uyum yapmaya çalıştım işte bide küçük ev aletlerini bu tonlarda aldımmı tamam :) birbirimizi takip etmeliyiz o zamn :))

güle güle kullan tatlım..
bende çay seti alıp almamakta kararsızım napsam bilemedim..

nide trupper lerde sanırım yanlış yazmadım:) bende hangilerini alsam die bakınıyorum:(
neye göre seçim yaptım.. hani bulgura mercimege gerek yok bnce:(
dolaptaki salata tatlılar neblm meyve suları için olabilr die düşünüyorm

canım çay seti olarak degilde tezgah üstüne uyumlu kupa takımı olarak aldım :) benim yukardan bakarsan kahvaltılık takımım çok sade ve şık duruyo ve onun cay bardakları çok güzleler :) ben aslında o takımı daha çok çay ve pasta servisi olarak da kullanırım amaçlı aldım ve 12 kişilige tamamladım :) sende öle bişe yapabilirsin :)
tuppera gelince :) canım aslında bende pek abartmadım :) ilk küçük saklama kapları sona biraz büykleri aldım. dedigim gibi tinimini hanımlar sebze saklamak için. e hamur ve yoğurt kabını aldım onlarda dolap içi. bu kırmızı en son aldıgımı pilav seti gibi kullancam bulgur pirinç şehriye şeklinde :) ama bi set daha alırım gibi mercimek nohut için :) olmuşken tupper olsun :)bunlarada sadece bakliyat saklaman şart degil ama çerez,mısır gevregi falanda saklayabilirsin :D sen en gerekliden başlarsın sona alabildigin kadar gidersin işte :) ben de öle başladım şimdi mesala kaşıkları bekliyorum bide rendesini :D

Back
X