Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyük bela tupperwareler bitmiş gibi tebrikler hazırsın galiba![]()
ama bence bukadar cok tenceren varsa bitane tencere düzenleyici al iyi dolap topluyo suan kullanıyoruz bız evde bende ceyızıme almayı dusunuyorum :)
canım çok teşekkürler valla süper bişeymiş bu :)) valla bu tupperları ucuz almak için üye oldum :) öle alıyorum indirime girdikçe yoksa baş gelinmez vallaha :))
Nasil uye olunuyo cnm bide benim renk takintim vardir tupperware de bi cikardigi rengi cok cikarmiyo galiba bnde internetten satanlardan almayi dusunuyodum kapida odemeyle napsamki ya hersey kirmizi siyah olsun istiyorim en kotu ihtimal beyaz :100:![]()
pardon benimde bir sorum olabilirmi size:) kapıda ödemeyle tuppervare nereden alıcaksınız acaba bende düşünüyorumda paylaşırsanız cok sevinirim
en büyük bela tupperwareler bitmiş gibi tebrikler hazırsın galiba![]()
ama bence bukadar cok tenceren varsa bitane tencere düzenleyici al iyi dolap topluyo suan kullanıyoruz bız evde bende ceyızıme almayı dusunuyorum :)
bu tencere düzenleyiciyi ilk defa gördümmnerelerde satılır ki bende anneme alsam
abebek canım çeyizlerinin hepsi çok güzel..mutlulukla kullanırsın inş =) sanırım benim kafamdaki düşünceye göre bende senin gibi çok alacagım tencereyi :) tupperwareler çok hoşuma gidiyor renkleri ama biraz tuzlu geliyor malesef =)))
Peynir kutusu değilde kuzenimin eşinde sihirli kap var fasulyeyi koyuyosun sıcak suya kapatıyosun ağzını bir saate kabarıyo haşlıyosun hemen onu bulsam alıcamCanim evim.net e geliyor bazen yada google den arat cikar mutlaka bilindik site ben kesinlikler alicm ceyizime cunku bnmde tencerelerim cok ve ic ice gecmiyorbide su tupperwareler benide cok dusunduruyo pahalilar ve bana kalsa hepsini almak istiyorum
cunku hangisi gerekli hangisi gereksiz kestiremedim onemlileri biri soylesede alsak herkes peynir kutusu vs yazmis bana cok onmli gibi gelmedi oyuzden aradigim listeyi bulamadim
Canim evim.net e geliyor bazen yada google den arat cikar mutlaka bilindik site ben kesinlikler alicm ceyizime cunku bnmde tencerelerim cok ve ic ice gecmiyorbide su tupperwareler benide cok dusunduruyo pahalilar ve bana kalsa hepsini almak istiyorum
cunku hangisi gerekli hangisi gereksiz kestiremedim onemlileri biri soylesede alsak herkes peynir kutusu vs yazmis bana cok onmli gibi gelmedi oyuzden aradigim listeyi bulamadim
arkadaşımda var o peynir kutusu annesi çok kullanışlı diyor fakat ben görünüşünü hiç begenmiyorum![]()
Peynir kutusu değilde kuzenimin eşinde sihirli kap var fasulyeyi koyuyosun sıcak suya kapatıyosun ağzını bir saate kabarıyo haşlıyosun hemen onu bulsam alıcam
canım ben gitti gidiyordan yada sahibinden.com dan bakıyodum hep çunkı ordan satıs yapıyolar bıde eskı urunlerde oldugu ıcın ıstedığım rengı bulabılıyorum ama fiyatları nasıl bilemiyorum :)
güle güle kullan çeyizlerini
yemek takımın baharatlık modelimiz aynı
kırmızılı kupalarına ekmek saklama kabınaa vee tepsine bayıldım.![]()
güle güle kullan çeyizlerini
yemek takımın baharatlık modelimiz aynı
kırmızılı kupalarına ekmek saklama kabınaa vee tepsine bayıldım.![]()
güle güle kullan tatlım..
bende çay seti alıp almamakta kararsızım napsam bilemedim..
nide trupper lerde sanırım yanlış yazmadım:) bende hangilerini alsam die bakınıyorum
neye göre seçim yaptım.. hani bulgura mercimege gerek yok bnce
dolaptaki salata tatlılar neblm meyve suları için olabilr die düşünüyorm