• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalarr

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Oncelikle merhaba, (aklima yazicak birsey gelmedi basliga ) k bakmayin:)

Az once esim agzindan birsey kacirdi: abisinden bir miktar borc almis. Bir ara skintiya girmisti diye.
Ama tabiki bana anlatmadi.
Buna ben cok kizdim kirildim suan.
Dedi ki borc almami iStemedigini bildigim icin anlatmadim sana diye.
Sabahta ufak yalan soyledi iste sigara icmis ama icmedim dedi. Ustune gidince itiraf etti.
Neden yalan soyluyorsun dedim.

Biliyorum belki ustune gidiyorumdur. Ama sigara konusunda pek hosuma gitmedigi acikca soylemistim.

Borc konusunda ben nasil tepki vericegimi bilemedim ustunede bir yalani..

Yardimci olurmusuZ?

Bu çocuklarda çok görülür baskı ve yaptırım çocuğu yalana teşvik eder bir kaçış yoludur
Eşiniz sanırım bu yönteme baş vuruyor buda bende sizin dominant bir karakter olduğunuz izlenimini uyandırdı
Belkide çocukluktan kalan bir davranış şeklidir
Her halükarda ortak olun baskıcı olmayın diyorum

Baskı yalan doğurur.
Onaylamadığınız hareketlerinizi de birbirinize söyleme konusunda teşvik edin.

Baskici yerine cozumcu olsaydiniz anlatirdi.
Borcu odemesine yardimci olun altininiz vs varsa bir daha birlikte cozum uretmeyi teklif edin.

Bu çocuklarda çok görülür baskı ve yaptırım çocuğu yalana teşvik eder bir kaçış yoludur
Eşiniz sanırım bu yönteme baş vuruyor buda bende sizin dominant bir karakter olduğunuz izlenimini uyandırdı
Belkide çocukluktan kalan bir davranış şeklidir
Her halükarda ortak olun baskıcı olmayın diyorum

Aynen haklisiniz.. okadarda baski yaratmiyor. Ozgurlugunu ellinden alan bir insan degilim bunada tabiki karsiyim istedigini yapsin. Ama benimde bir ufak istemedigim seyler var onunda var tabiki. Istiyorum ki hosuma gitmeyen seyleri yapmasin.. cok sey degil sigara icmek sadece

Suan konusmuyorum esimle. Kirginim. Bence konusmamda.. bilmiyorum hata mi yapiyorum. Kus degilim cocukca biraz. Ama iste konusmuyorum sakinlestigimde konusurum buda 1 hafta surer

Aynen haklisiniz.. okadarda baski yaratmiyor. Ozgurlugunu ellinden alan bir insan degilim bunada tabiki karsiyim istedigini yapsin. Ama benimde bir ufak istemedigim seyler var onunda var tabiki. Istiyorum ki hosuma gitmeyen seyleri yapmasin.. cok sey degil sigara icmek sadece
Sadece dediğin şey onun için sadece eminim
Azıcık empati tolerans

Back
X