Merhabalarrrrr

iizmirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
27
1
3
İzmir
merhabalar aranıza yeni katıldım bende yeni anne adayıyım, henüz 10+3 günlük.. burada sizlerle faydalı bilgiler paylaşacağımı umuyorum, bilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyor olacağım :) hepinize tekrardan merhaba diyorum arkadaşlar

mrb hayırlı olsun hoşgeldn aramıza

Hayırlı ugurlu olsun darısı tüm isteyenlerın başına belırtılerın nelerdı acaba bende ıstıyorum hamıle olmak

merhaba
bebeğin hayırlı olsun canım.
ne güzel heyecan di mi? ne büyük bi mucize, içinde taşıdığın....
maşallah, inşallah sağlıkla kucağında görürsün yavrunu.

ben de 10+2 oldum bugün
ama şu alttaki takvimi nasıl hazırluyorsunuz?

belirtilerin nelerdi canım

aslında ben pek bir belirti hissetmedim, daha doğrusu üzerinde fazla durmadım çünkü rabbim nasip ettiyse istediği zamanda bebişim gelecekti. strese girmenin pekte anlamı yok bu konuda. çünkü hamile kalmayı engelleyen en büyük faktör stres. 2 ay takip ettim kendimi baktım her hangi bir sonuç yok, 3. ayda yaklaşık 10 gün gecikti adetim onuda arkadaşımın ısrarı üzerine yaptım ve pozitif çıktı. demekki bişeyleri oluruna bırakmak daha iyi oluyor. benim sadece bel ağrım çok oluyordu ve hafif mide bulantıları oldu. onun dışında dediğim gibi kendimi çok fazla dinlemediğimden belirtilerimi çok anlamadım canım. çünkü her bünye aynı tepkiyi vermez. o yüzden kendinizde her olması gereken tepkiyi aramayın bence bu sizi sadece strese sokmaktan başka bişeye yaramaz.... örnek,bi arkadaşım kusmaktan ölürken bende 4 ay boyunca 2 kere kustum. sadece mide bulantılarım oldu hamileliğimde. onun dışında çok rahat geçiriyorum

Ay CANIM NE KADAR GÜZEL. ALLAH TÜM HAMİLELİĞİNİ RAHAT GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN. ASLINDA DOĞRU SÖYLÜYORSUN STRESE GEREK YOK . BENDE ADET TARİHİMİ BEKLİYORUM.GERÇİ BEN DE HİÇ BİR BELİRTİ YOK AMA UMUT İŞTE
BENİM BİR OĞLUM VAR 8,5 YAŞINDA 2. BEBEĞİ DÜŞÜNÜYORUM. BU AY İLK DENEMEM NASİP

hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile bebeğinin haberini alırsın, nasipse zaten olur merak etme, oluruna bırak bu ay olmazsa bence eğer kararlıysan hemen vaz geçme derim denemeye devam, her şeyin doğru bir zamanı vardır. ben buna inanıyorum

benimde oğluşum oluyor, ilk öğrendiğimde biraz garipsemiştim ama şimdi alıştım sanırım. kızım olsun çok istemiştim ama her şeyde bir hayır vardır derler ya belki de hayırlı olan benim oğlumdur. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma almayı hayırlısıyla inşallah
şimdi tabiki de isim düşünmeye başladım bakalım nasibinde ne var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…