- 26 Kasım 2022
- 104
- 27
- 28
- 25
- Konu Sahibi dilan70617
Arkadaşlar ben bu ay klomen kualndim yumrutam 19 milim oldu ve ilişki günleri verdi ben adetime 14 gün kala ilişki günlerim oldu ve size resmi atiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum hemen mi çıktıArkadaşlar ben bu ay klomen kualndim yumrutam 19 milim oldu ve ilişki günleri verdi ben adetime 14 gün kala ilişki günlerim oldu ve size resmi atiyimEki Görüntüle 3432004
Evet bir çizgi var canımArkadaşlar ben bu ay klomen kualndim yumrutam 19 milim oldu ve ilişki günleri verdi ben adetime 14 gün kala ilişki günlerim oldu ve size resmi atiyimEki Görüntüle 3432004
Evet ilk gördüm çizgiyi sonra biraz bekledim iyice belirgin oldu inşallah vardırBen görüyorum hemen mi çıktı
Bir tane daha test aldım onuda pazar yaparımEvet bir çizgi var canım
selamün aleyküm gayet normal yüksek ihtimalle gebesiniz tebrikler sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız inşaAllahArkadaşlar karın ağrısından ölüyorum sabahtan beri gelen giden yok bucak sapkiyorlar sanki![]()
İnşallah teşekürler yarın emin olmak için Gine test yapacamselamün aleyküm gayet normal yüksek ihtimalle gebesiniz tebrikler sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız inşaAllah
haber bekliyoruzİnşallah teşekürler yarın emin olmak için Gine test yapacam
Timamhaber bekliyoruz![]()
Malsef adet oldumhaber bekliyoruz![]()
en kısa zaman da güzel haberlerleMalsef adet oldum![]()