- Konu Sahibi cicekbocekim
merhabalar,yaşadıklarınıza çok üzüldüm..insanın doğum yapacağı doktora güvenmesi çok önemli o bakımdan bir daha gitmeme kararınız son derece doğru..ben ilk bebeğimi doğumdaki travma sebebiyle 3 aylıkken kaybettim daha sonra gittiğim doktorlara çok dikkat ediyorum..benim fikrim doğru ya da yanlış kadın doktorlardan uzak durmaktan yana,çünkü kaprisleri hiç çekilmiyor..birçok doktora gittim gördüklerim bu şekilde,o bakımdan bahçelievler medicana da düzgün korkmaz beye gidiyordum çok memnundum ama pahalı bir hastaneydi ne yazıkki bırakmak zorunda kaldım..muayene ücreti 120 tl idi benim için oldukça fazla..sonra hemen yandaki vital hospital de dalga dalgıçoğlu var ama muayeneyle çalışmıyor,saat 3 ten sonra geliyor hastaneye ve sırayla giriyorsunuz muayeneye..ama inanılmaz hoş babacan bir doktor..özellikle geçmişte yaşadığım olaydan dolayı çok daha ilgili davrandı ,çok memnun kaldım..muayene ücreti 30 tl doğum da normal 800 sezeryan 1250..diğer hastanelere göre gayet uygun..
Bende sizinle aynı fikirdeyim.kadın doktorlar çok anormal.erkekler daha iyi yapıyor bu işi ne yazık kı.size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm :/ umarım bidaha böyle bir durum yaşamazsınız.Ben bu doktra gecmişte bebeğimi kaybettiğimi söyledim ama hiç oralı olmadı.hassasiyetimi anlamadı.allahtan bulsun diyorum.yaptığından utanmalı.