• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhametsiz adam en kotusu

Baska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
Elin kızını dövmesi sorun değil yani:kusmuk:

Baska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
oo çok kötü yalnız
ne demek bir kıza el kaldırmak
yarın size olan sevgisi biterse ne olacak...

Kızı mı dövdü :oha:

İlerde sizi dövmeyeceğinin garantisi var mı peki? Zira evlenince aşk ilk gün ki gibi kalmıyor:KK51:

Ayrıntıları anlatınca bu merhamet işi gibi durmuyor maalesef. O meslekten sağlam psikoloji zor çıkıyor. Yol yakınken kaç. O kızı döven siz evlenince neler yapmaz....

Dilenenlere ben de vermiyorum.

En güzeli ihtiyacı olanların muhtarlarca tespiti ve yardım kuruluşları.

Ayrıca sokaktaki çocuklara, hele mendil satanlara asla bakın asla yazıyorum vermem para.

Çünkü o çocuklar aç değil, o para onların cebine değil, onu sattıranların cebine giriyor.

Çok yardımcı olmak istiyorsanız yemek alın, kıyafet, oyuncak falan alın.

Ek: Zaten bunu teklif ettiğinizde aslında istemediklerini göreceksiniz, çünkü onlara verilen "emir" bu işi onlara yaptıranların eline para götürmek.

Kızı mı dövdü :oha:

İlerde sizi dövmeyeceğinin garantisi var mı peki? Zira evlenince aşk ilk gün ki gibi kalmıyor:KK51:
Yani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadi

Ne biçim bi tip ya onu bunu dövüyor insanca konuşmayı bilmiyor mu? İleride sana da şiddet uygulayabilir bu tip

Yani arsizliga gelemez defalarca uyardi lutfen uzak dur bizden dedi ben kizi aradim bak nisanliyiz yapma dedim ben istersem o elimde dedi sanami kalmis dedi defalarca rahatsiz edildik artik dayanamadi

Ne demek dayanamadı yahu. Kanun yok mu bu ülkede? Şikayet etseydi, dava acsaydı.

Kız dövmüş, psikolojik sorunları var, merhamet yoksunu. . . Yine de sen bilirsin tabi

Ayrıntıları anlatınca bu merhamet işi gibi durmuyor maalesef. O meslekten sağlam psikoloji zor çıkıyor. Yol yakınken kaç. O kızı döven siz evlenince neler yapmaz....
Tabiki haklisiniz ama kiz defalarca beni aradi sosyal medya hesaplarina adimi soyadimi yazarak elinden alacagim filan yazinca cok uyardik takilmisti artik zor kurtardik yakamizi birakmiyordu bana ben istesem o elimde diyip duruyordu bizimkide kim kimin elinde bakalim diyip aldi eline

Bilemedim ki şimdi. Sevgi bi süre sonra alışkanlığa dönüşecek, çok severek evlenen çiftler bile zamanla ne kavgalar ediyor , merhamet ve Allah korkusu olacak bir eşte. Yoksa hem döver hem aldatır. Sevgi ve ilgi ilk günkü gibi kalmayacak ki. Bence aile büyükleri ile tekrar otur etraflıca bu durumu konuş, ilerde boşanmaktansa baştan ayrılmak en iyisi

Evlendikten sonra sizin tahammül gücünüzün kırıldığı bi zamanda 'arsızlığa gelemiyorum' deyip sizide döver bu adam.. Bide savunuyosunuz kız çok üstümüze geldi diye..

Ne münasebet yaaa hiç bi sebep bi erkeğin bi bayana el kaldırmasını haklı göstermez..

Çok pis sinirlendim şuan:sinirli:

Is savciya polise kalsaydi zaten bziimki bu isin icinde ama dedimki genc kiz yarin oburgun onune cikar siciline isler ugrasmayalim bosver bikar gider dedim bikmadi gercekten bikmadi ailesi bile olabilir bizim kizimiz rahibe degil dedi

Evlendikten sonra sizin tahammül gücünüzün kırıldığı bi zamanda 'arsızlığa gelemiyorum' deyip sizide döver bu adam.. Bide savunuyosunuz kız çok üstümüze geldi diye..

Ne münasebet yaaa hiç bi sebep bi erkeğin bi bayana el kaldırmasını haklı göstermez..

Çok pis sinirlendim şuan:sinirli:
Yani hic denk gelmemissniz sanirim dogal olarak hak veriyorum bazi kadinlarin kizlarin nekadar arsiz oldugunu bilemessiznz evliyiz desen olablir bosandirirz diyip pis pis guleni gordum ne yapacaksiniz boyle kizlara siz soyleyin anliyorlarmi saniyosnuz bas edilmiyo gercekten basedilmiyo.bana ne hakaretler savurdu iyki benim elime kalmadi yani simdide baskasinin yuvasini yikaz en azindan

Yani hic denk gelmemissniz sanirim dogal olarak hak veriyorum bazi kadinlarin kizlarin nekadar arsiz oldugunu bilemessiznz evliyiz desen olablir bosandirirz diyip pis pis guleni gordum ne yapacaksiniz boyle kizlara siz soyleyin anliyorlarmi saniyosnuz bas edilmiyo gercekten basedilmiyo.bana ne hakaretler savurdu iyki benim elime kalmadi yani simdide baskasinin yuvasini yikaz en azindan
Engelleme butonu var biliyo musunuz? Her yerden engelleyin.. Ulaşamasın size.. Hı başka başka hesaplardan mı ulaşıyo gidin msjlarla birlikte savcılığa.. Şikayette bulunun.. Gözü korkar zaten.. Siz o kızın sicilini düşündüğünüzü söylüyosunuz ama gidip nişanlınızın dövmesine göz yumuyosunuz.. Bu ne yaman çelişkii???

kadınlar kızlar ne biçim bir sınıflandırma?
her yerden engellerdiniz ve konu kapanırdı.bu kadar basit
bize dayakçı nişanlınızı savunmayın boşuna hiçbirimiz size hak vermeyeceğiz
ayrıca kız kadın bayan beybi hanım kız nerden buldu o kadar yavşayacak yüzü?

Kadinlar veya kizlar icin baska nasil adlandirma yapabilirdim acaba.baskalarinin iliskilerini bozmaya pek sicak bakiyorsunuz sanirim.bir yuva kolay kurulmuyor.en basta insanin karakteri onemli farkindaysaniz ben o kiz icin bozmadim nisanimi.tamam

Back
X