Ben de arıyorum ama bulamadım Ankarada hiçbir yerdeAnkara’da meriofert bulabileceğim bir yer var mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de arıyorum ama bulamadım Ankarada hiçbir yerdeAnkara’da meriofert bulabileceğim bir yer var mı acaba ?
Evet kesinlikle öyle yapıyorlar çok yazık insanları nasıl mağdur ediyorlarEllerinde var reçete ile satmiyorlar sırf para ile alalım diye ya yok ya da kota diyorlar halbuki yok böyle bu durum
Bu şekilde davranan eczaneleri eczacılar odasına şikayet etmenizi tavsiye ederim...Çok fazla tedavisi yarım kalan varmış ilaç bulunamadığı için elinde olan eczanelerde yüksek fiyata satıyor ilaçları. Mesela ilaç raporunuz varsa raporu kabul etmiyor ilaçları ücretli almak zorunda kalıyorsunuz merioferti de tek olarak satmıyor doktorun yazdığı tüm ilaçları o eczaneden ücretli bir şekilde alırsanız merioferti veriyor yine yüksek fiyata tabi
Bulamadım muadile başladık.Ben de arıyorum ama bulamadım Ankarada hiçbir yerde
Muadil olarak ne kullanıyorsunuzBulamadım muadile başladık.
Pergoveris başladık.Bulamadım muadile başladık.
Hangi eczanede var adınızı yazar misiniz uzun zamandır bulamıyorumİstanbulda olsaydınız burada satan bir eczane var
Burada da bitmiş başka bir yer bilen varsa söylebilir mi acillBen bütün şişli nişantaşı fulya çemberini dolaştım. Taksim plus eczanesinde buldum. İstediğim kadar depodan çektiler kızlar
bende var 7 kutu 150'lik olandanBurada da bitmiş başka bir yer bilen varsa söylebilir mi acill
Hangi şehirdesinizbende var 7 kutu 150'lik olandan
edirne merkezHangi şehirdesiniz
Nerede muhafaza etmiştiniz ve ne zaman almıştınızedirne merkez
şubat ayı gibi almıştım, oda ısısında muhafaza edildi, eczacım oda ısısında olmalı gerek diye belirtmişti, soğuk zincir değil bu iğne grubu. Doktorum bana hiç kullandırmayınca elimde 7 ya da 8 kutu kaldı.Nerede muhafaza etmiştiniz ve ne zaman almıştınız
Aradım şu an yoktaksimplus eczanesinde var istanbulda
Sadece Meriofert olarak sorduysanız yok demiş olabilirler gonal f ve meriofert var mı şeklinde sorabilirsinizAradım şu an yok
Ben sadece meriofert olarak sordum reçetemi istemişlerdi. Ben özel klinikte olduğum için indirimsiz fiyattan alıyorum reçetemde klinik belli. O sebeple mi var dediler acabaSadece Meriofert olarak sorduysanız yok demiş olabilirler gonal f ve meriofert var mı şeklinde sorabilirsiniz
Olabilir canım Meriofert karaborsa olduğu için tek olarak satmak istemiyorlar ücretli alınacaksa genelde veriyorlarBen sadece meriofert olarak sordum reçetemi istemişlerdi. Ben özel klinikte olduğum için indirimsiz fiyattan alıyorum reçetemde klinik belli. O sebeple mi var dediler acaba