- 8 Mart 2025
- 283
- 51
- 13
- Konu Sahibi rrumuzyokk
Elinde tedavisinden kalma meriofert olan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçlık lazım
Fark etmiyor, 2 tane 75liği tek enjektörde vuruyorum. 75lik de olur 150lik deKaçlık lazım
Siz 5-6 ay mnceden arıyordunuz galıba , hayla olmadınızmı transfer?Elinde tedavisinden kalma meriofert olan var mı kızlar
O olumsuz sonuçlandı maalesef geride embriyom kalmadıSiz 5-6 ay mnceden arıyordunuz galıba , hayla olmadınızmı transfer?
Aaa çok üzüldüm (((( bende o zaman vardı hatırlıyorım elımde ilaç transferım cvb beklıyordum yolamak ıcın sora , sizi bulamadım başka birine yoladom burda ((( şimdi sıfırda başlıycakmısınız ?O olumsuz sonuçlandı maalesef geride embriyom kalmadı
Yaaa kısmet değilmiş ama olsun yine de yerini bulmuşAaa çok üzüldüm (((( bende o zaman vardı hatırlıyorım elımde ilaç transferım cvb beklıyordum yolamak ıcın sora , sizi bulamadım başka birine yoladom burda ((( şimdi sıfırda başlıycakmısınız
Evet başka birime yoladım, ınshAllah o olumlu sonuç almışdır , bende transfer cevabı beklıyordum şukur beden artım doğuma 3 hafta kaldı , ınshAllah Allah sizede nasip eder , peki sebeb dedılermı neden ?Yaaa kısmet değilmiş ama olsun yine de yerini bulmuşbiraz maddi olarak toparlanmamız gerekiyor ondan sonra yeniden başlayabiliriz ancak
![]()
Ayyy sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet başka birime yoladım, ınshAllah o olumlu sonuç almışdır , bende transfer cevabı beklıyordum şukur beden artım doğuma 3 hafta kaldı , ınshAllah Allah sizede nasip eder , peki sebeb dedılermı neden ?
Saol canımAyyy sağlıkla kucağınıza alın inşallahçok ümitliydik ama neden tutmadığını biz de anlamadık dediler. Zaten bu 3.tüp bebekti ilk kez döllenme olmuştu, diğerlerinde döllenme bile olmamıştı. Sebepsiz infertilite demişlerdi
Saol canımbende 3 cu denemede oldu , ama sebebsız dölleme sorunu olmuyor , bızde sebebsız ama 13 de 12 sı döllendı sızde sperm veya yumurta kalıtwsızlıyı vardı
Maaşallah sizin çok iyiymişSaol canımbende 3 cu denemede oldu , ama sebebsız dölleme sorunu olmuyor , bızde sebebsız ama 13 de 12 sı döllendı sızde sperm veya yumurta kalıtwsızlıyı vardır
Evet sebebsız olanda dölleme oluyır kendımde bılıyırum hıc bır sorun olmuyor hamışe kalmıyorsunuz sebebsız denılen bu , ama dölleme yoksa orda başka sorun vardır bız ureme dıyetyseyenı ile çalışdık karı koca 3 ay , emnryonlar genetıye yoladık embryo glue, mikroçip ve pızezzzo her şey yapdık her şıka basdık yanıMaaşallah sizin çok iyiymişdoktorlar hiçbir şey demiyor ama bence de bizde kalitesizlik var. Çok iyi beslendik takviyeler vs aldık en son 2 tanesi döllendi şükür. Ne kadar denerseniz deneyin sonuç alamazsınız demişti bir doktor. En azından öyle olmadı bi ışık oldu bize son tedavi. Hastane fiyatlarına da ocakta zam gelecekmiş, zaten çok pahalıydı Allah bilir ne kadar olacak
EveT Bülent Tıraş bende prp olmadı yok , o zaman sizde yumurta kalıtesı düşük prp yapıldıysa , sebebsız gıtmıyor o yumurra kalıtesızlıyı gıdıyor , ben dıyetsen Kevser Fatma Kurnazla çalılşdım transfer arefesınde rahımı hazırlandı tutunma ıcınde lısteler atdı , genetık yapıldımı pekı embryona ?Biz de diyetisyen listelerine elimizden geldiğinde uyduk zaten sağlıklı beslenen biriyim. Son tedavimizde döllenme oldu şüküryoksa normal yolla da olmaz diye korkuyorduk hep. Siz de sanırım Bülent tıraş hastasısınız. Biz de bu yöntemlerin hepsini uyguladık. Hatta süreç başlamadan önce Bülent hoca prp uyguladı bana. Güzel de görünüyordu embriyo ama tutmadı, doktorlar da şaşırmış zaten. Olmayınca olmuyor işte
He anladım şimdi nerde yapdrıcaksıbız?Prp’yi kendim istedim aslında belki kalitesizlik vardır diye. Bülent hoca hiçbir şeye kesin konuşmadı. Sebebini bilemeyiz dedi. Genetik test yaptırmadık çünkü 2 tane embriyo oluştu ve 3.günde dondurduk. Kaybetmemek için. Genetiği 5.gün embriyolarına yapıyorlar