• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merional 75 ı.u. igne kullaan varmı????

Valla arkadaşım ben bu ilaçtan 25 adet kullandım ama mikroenjeksiyon tedavisi için 15 gün kullandım, yumurta (büyütücü)geliştirici bir ilaç tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde..Benim yumurtalarım yeterince olgunlaştığında yumurtalar toplanmıştı..Şua an 15 haftalık ikizlerime hamileyim..Allah sizinde yüzünüze baksın inşallah..

Valla arkadaşım ben bu ilaçtan 25 adet kullandım ama mikroenjeksiyon tedavisi için 15 gün kullandım, yumurta (büyütücü)geliştirici bir ilaç tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde..Benim yumurtalarım yeterince olgunlaştığında yumurtalar toplanmıştı..Şua an 15 haftalık ikizlerime hamileyim..Allah sizinde yüzünüze baksın inşallah..

dr banada ilaç fazla etki göstermiş dedi yyumurtalarım çogalmış normalde 1 yada 2 tane oluyodu
inşllah hayırlısı olur çok sagol canım teşekkürlerr
ALLAH sanada hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah

arkadaşlar dr bana bu ay merional 75 ı.u.
igne verdi10 adet başka kullanan ve netice alan arkadaşlar var mı acaba?

bende o iğnelerden aşılamada kullandım çok etkili bi ilaç. benim 5 günde toplam 6 tane yumurtan oluşmuştu doktor hemen kesti ilacı kalanları lmama bile gerek kalmadı ama benim aşılama tutmadı ama ilaçla ilgisi yok canım ilaç etkili bi ilaç benim bebiş kısmet değilmiş.sana başarılı tedaviler canım...hihoyyyt

bende o iğnelerden aşılamada kullandım çok etkili bi ilaç. benim 5 günde toplam 6 tane yumurtan oluşmuştu doktor hemen kesti ilacı kalanları lmama bile gerek kalmadı ama benim aşılama tutmadı ama ilaçla ilgisi yok canım ilaç etkili bi ilaç benim bebiş kısmet değilmiş.sana başarılı tedaviler canım...hihoyyyt

çok sagol canım rabbim senin melegini de benim melegimi de en yakın zamanda gönderir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba.Sanırım bu iğneyi çok kişi kullanmamış,daha çok klomenden bahsediliyor.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.Dün ilk merional iğneyi oldum.Merak ediyorum deneyimlerinizi,bu şekilde çoğul gebelik daha mümkün sanırım.

Merhaba.Sanırım bu iğneyi çok kişi kullanmamış,daha çok klomenden bahsediliyor.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.Dün ilk merional iğneyi oldum.Merak ediyorum deneyimlerinizi,bu şekilde çoğul gebelik daha mümkün sanırım.

canımbende klomen denedim ama yumoşlar gelişmedi bende sonra merionala geçtik 75 günlük dozla oldum kasıklarımda ağrı oldu ama bu yumoşların geliştine işaretti doktor iki tane süper yumoş oldu dedi yani birden fazla geliştirebildiği için ikiz üçüz olabilir ama biz aşılama yerine normalini denedik olmadı bu ay bende başladım cuma kontrolüm var inş yumoşlar büyür sen ücretlimi alıosun ilaçları yoksa devletmi karşılıor.

Teşekkür ederim yorum yaptığın için.Ücretli alıyorum,5 taneye 130 tl verdim.Bizde normal deniyoruz henüz aşılama demedi doktorum.Benim klomen ile ilkinde 3 ikincisinde 1 tane sağlıklı yumurtam gelişmişti ama olmadı işte.Benim de cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X