Merional 75 ı.u. igne kullaan varmı????

Teşekkür ederim yorum yaptığın için.Ücretli alıyorum,5 taneye 130 tl verdim.Bizde normal deniyoruz henüz aşılama demedi doktorum.Benim klomen ile ilkinde 3 ikincisinde 1 tane sağlıklı yumurtam gelişmişti ama olmadı işte.Benim de cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak.Hakkımızda hayırlısı olsun.

bende eczaneden alıodum ama bi arkadaştn yarı fiyatına aldım ilaç ihtiyacın olursa yönlendiririm 50 istiolar ellerinde kalan ilaçlara

Selam arkadaşlar. Herkes kullanacak zaman yazmış ama daha sonrasıyla ilgili bir bilgi vermemiş. Ben de baştan Gonal f kullandım 10 gün ama fazla büyümedi yumurtalarım. Bugün 3 tane Merional verdi doktorum. Bakalım neler olacak.

arkadaşlar ben 10 adet kullandım
yumurtalıklarım aşırı tepki verdigi için o ay tedaviyi erteledi dr bende
artık vazgeçt,m dr gitmekten çok şükür 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldım hiç tedavisiz
şükürler olsun
gerçekten beyinde bitirmek gerekiyormş
rabbim herkese nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar. Herkes kullanacak zaman yazmış ama daha sonrasıyla ilgili bir bilgi vermemiş. Ben de baştan Gonal f kullandım 10 gün ama fazla büyümedi yumurtalarım. Bugün 3 tane Merional verdi doktorum. Bakalım neler olacak.
Bugun banada merional verdi doktor. Gonal f kullandim 3 kutu ama e2 de tik yoktu :))) guluyorum cunku umutsuz olmakc istemiyorum galiba sinirlerim bozuldu iyice... :((

selam kızlar bi cevap bu kadar da gecikmez ama hakkınızı helal edin bu iğne bende işe yaradı sanırım tamda hatırlayamıyorum ama yumurtalarımı aşırı büyütmüş tedaviye bir ay ara vermiştik çok yorulup vazgeçmiştim 2010 şubat ayında hamile kaldım o ay soogan kürü uygulamıştım yumurtalar kiste dönüşmesin atılsın diye belki soğan kürü belki iğne belkide zamanı geldi diye :) çok şükür şimdi 4 buçuk yaşında ve 2 yaşında 2 tane kızım var darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah

selam kızlar bi cevap bu kadar da gecikmez ama hakkınızı helal edin bu iğne bende işe yaradı sanırım tamda hatırlayamıyorum ama yumurtalarımı aşırı büyütmüş tedaviye bir ay ara vermiştik çok yorulup vazgeçmiştim 2010 şubat ayında hamile kaldım o ay soogan kürü uygulamıştım yumurtalar kiste dönüşmesin atılsın diye belki soğan kürü belki iğne belkide zamanı geldi diye :) çok şükür şimdi 4 buçuk yaşında ve 2 yaşında 2 tane kızım var darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah

selam soğan kürünü nasıl uyguladınız? kaç gun ve yapılısını yazarmısınız lütfen?

1. ay adetten 10 gün önce 15 gün boyunca sabah akşam
2.ay adetten 10 gün önce sabah akşam 5 gün

1 adet soğanı kahverengi kabuklarını soyup 4 veya 6 ya bölüyoruz
1 buçuk 2 bardak klorsuz suda 5 6 dakika ağzı kapalı kaynatıp ılıyınca içiyoruz sabah akşam taze hazırlanacak
hayırlısıyla bebiş gelir inşallahhh

1. ay adetten 10 gün önce 15 gün boyunca sabah akşam
2.ay adetten 10 gün önce sabah akşam 5 gün

1 adet soğanı kahverengi kabuklarını soyup 4 veya 6 ya bölüyoruz
1 buçuk 2 bardak klorsuz suda 5 6 dakika ağzı kapalı kaynatıp ılıyınca içiyoruz sabah akşam taze hazırlanacak
hayırlısıyla bebiş gelir inşallahhh
Merhabalarrr umarim bu msji hemen gorursunuzzz

Bu asi kulanirken sogan kuru ictinizmi acaaba? Bi zarari olur mu

Back
X