- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
Olmadii canimm ya bugun tekrar oluyorum asilamaCanım merhaba ne yaptın nasıl gidiyor ? bayadır girmedim forum ma merak ettim umarım tutunmuştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadii canimm ya bugun tekrar oluyorum asilamaCanım merhaba ne yaptın nasıl gidiyor ? bayadır girmedim forum ma merak ettim umarım tutunmuştur.
Hadi ya inşallah bu sefer tutarOlmadii canimm ya bugun tekrar oluyorum asilama
Insallahh busefer duphaston verdi doktorHadi ya inşallah bu sefer tutar
Cnm merhaba sende durumlar nasıl? Baya olmuş yazmayalı...İnşallah canım olursa ikimizde yazalım burdan hayırlısı Allah'tan artık![]()
Aahhh bee kuzum ben burda neler konuşmuşum baştan okudum genede nasılda heyecanlıydim o zamanlarr 2 ciyede tutmadı ensonda saldım artıkkCnm merhaba merak ettim seni gebelik için sende durumlar nasıl oldu....
Ya kuzum dualarım seninle inşaallah olur yaAahhh bee kuzum ben burda neler konuşmuşum baştan okudum genede nasılda heyecanlıydim o zamanlarr 2 ciyede tutmadı ensonda saldım artıkkyorulmuştum çok dinleniyim belkide tutar dedim ama buzamana kadar geldim gene bi tık yok bebiş fln nisanda gidicektim doktora esim dedi biaydaha bekleyelim bende tamam dedim o ayda korona olduk tabii buseferr 3cü aya geldim 3 ay dinlenme sartı oldu hattaa prof doktor bulmustum kan fln verdigimde cok iyi çıktı herşeyiim eşimde benimde
Ama korona girince araya maaleseff geçen ay cok gec oldum regl buayda 3 gün gecikti gene nasip bu işler be canımm napıcann demekki tedaviyle nasibim olcak bilemeyizkii![]()
Insaallahh canım sen sorduğun içinde çok teşeekkür eseriimmYa kuzum dualarım seninle inşaallah olur ya![]()
Rica ederim cnm ne demek. Cnm benimde erken doğum oldu ne yazıkki 32 haftalık doğdular. Şuan 7 aylıklar ama premature bebek gerçekten çokzor hastaneden hala çıkamıyoruz yani eskiye nazaran iyiler ama hala reflü de bir değişiklik yok birde kolik bebekler çok ağlıyolar çok aşırı kusmaları kilo almalarınıda etkiliyo. Birde sindirim sistemleri iyi çalışmadığından ek gıdayada başlayamadık. Malum erken doğunca gelişimleri geriden geliyor.... öyle işte yine çok şükür en azından geçici bunlar ondan içim rahat hayırlısı olsun artık....Insaallahh canım sen sorduğun içinde çok teşeekkür eseriimm
Korona bile hormonumu etkilediii buay tüp bebege gecicem allahın izniyle
Peki sen nasıl oldu![]()
Yaaaa olsun düzelecekkRica ederim cnm ne demek. Cnm benimde erken doğum oldu ne yazıkki 32 haftalık doğdular. Şuan 7 aylıklar ama premature bebek gerçekten çokzor hastaneden hala çıkamıyoruz yani eskiye nazaran iyiler ama hala reflü de bir değişiklik yok birde kolik bebekler çok ağlıyolar çok aşırı kusmaları kilo almalarınıda etkiliyo. Birde sindirim sistemleri iyi çalışmadığından ek gıdayada başlayamadık. Malum erken doğunca gelişimleri geriden geliyor.... öyle işte yine çok şükür en azından geçici bunlar ondan içim rahat hayırlısı olsun artık....
Çok sağol kuzum dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahYaaaa olsun düzelecekk
Anne olmak böyle birşey bazı şeyleri katlanıyoruz❤
Allah uzun ömürler versin inşaallahh![]()
Inşaallah canım❤❤❤Çok sağol kuzum dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah![]()
![]()