Merkeze gitmeli mi gitmemeli (kv var merkezde)

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
İyi akşamlar .daha yeni evliyim evliliğin ilk başlarında cok sorun yasadım ama su an her sey iyi cok sükür .ben ilçedeyim kv ve görümceler merkezde yaşıyor sorun şu ki eşim ilceden merkeze gitmek istiyor sizce gitmelimiyim kafam cok karısık kv cok cahil su an cok sık görüşmediğimiz icin bana zararı dokunmadı ama oraya gidince nolur bilmiyorum .ilçede olunca biz bazen oraya gidip kalıyoruz cok sıkıcı başkasının evinde kalmak merkeze gidince en azında kalma sıkıntım bitecek .eşime içli dışlı ilişkileri sevmediğimi söyledim ailenden uzakta ev tutarsak gelirim dedim tamam diyor ama korkuyorum yinede .görümcelerim cok tatlı bu arada sadece kv ve fazla samimiyetten korkuyorum .siz olsanız napardınız bu aradan gurbet geliniyim tek eşimin ailesi var su an

Cok yakinda oturmayacaksaniz neden kotu bir fikir olsun? En azindan kalma olmaz ama kv surekli gelin diye israr eden ya da cat kapi gelip giden biriyse bilemem,o kismi siz degerlendirin
öyle bi durumda fazla yüz vermem ve cok gitmem eşimde biliyor canım ama sınır koymadan anlamazlarsa diye korkuyorum

Sen gitmez ama onlar da çok gelmezse Eger sıkıntı olmaz.Ha ilçe ha uzakta ayrı ev

Sen gitmez ama onlar da çok gelmezse Eger sıkıntı olmaz.Ha ilçe ha uzakta ayrı ev
Eşimde cok gidip gelmeyi sevmez ama kv kp ile arası cok kötü korkuyorum sırf onu görmemek icin bize dadanırsa ilçede olunca ha diye gelemiyor kızının okulu var cünkü ama orda kızı okula da gidebilir bizde de kalabilir

Yani kolay gidip gelebileceği yerse gelir kalır.Araya mesafeyi sen koyacaksın o Zaman da.Bazen ipin ucu kaçabiliyor fazla yüzgöz olunca

Yani kolay gidip gelebileceği yerse gelir kalır.Araya mesafeyi sen koyacaksın o Zaman da.Bazen ipin ucu kaçabiliyor fazla yüzgöz olunca
Ay evet evet kadına güleryüz gösterince ne konuscagını bilmiyo sinir ediyo beni eşime acık acık istemiyorum gelmesinler derim de cekinmem

Ben uzaktan taşındım aynı şehire her ay gidiyorduk ayrı şehirdeyken en azından bi hafta huzursuz olup gerisinde keyfim yerinde oluyordu şimdi haftanın hangi günğ moral bozacaklar hani günü sıkıntı çıkaracaklar ölçemiyorum sürekli bi huzursuzluk bana gelsinler sorun değil ama sürekli hiç plan program sormadan buraya gel şuraya gidiyoz gitmeyince problem iyi niyetli bişey desen yanlış anlıyorlar ne olursa olsun gelin kötü oğulları bilse de annem babam ne diyeyim diyip işin içinde çıkıyorlar idare et evet öok haklısın kesinlikle doğru şöyle böyle diyip diğer tarafa dönünce sessiz sedasız dinleyip geliyor çok yoruldum ben bu konudan sizde ölçün biçin ama iyi düşünün

Ben giderdim ne kadar yakin o kadar iyi benim icin cubku caliscam ve bebege kv bakacak :)

Cok teşekkür ederim yorumunuz icin allah yardımcınız olsun erkek arkada olmayınca iyce yüz bulup tepenşze cıkabiliyorlar erkek ailesi.şöyle bi durum var beni öyle günlere ya da aktabalara falan cağıramazlar cünkü bu memelekette hic kimseleri yok sadece evli görümcelerim ve kaynanam var düşünün ben 3 evin gelip gitmesinden her seye müdahil olmalarından korkuyorum birde sıkılıyorum yani eğlenceli insan değil kv özellikle cok cahil eşimde kafasına koymus gidicez diyor sevmiyorum ilçeyi diyor zorluyor beni baya napcamı sasırdım

Evinize çöreklenme yapısındalar ki gelip buraya konu acmıssın. Hiç ağzının tadını kaçırma çok gerekli değilse taşınmayın.

Evinize çöreklenme yapısındalar ki gelip buraya konu acmıssın. Hiç ağzının tadını kaçırma çok gerekli değilse taşınmayın.
Cok gerekli değil ama eşim beni cok zorluyor ilceyi sevmiyor sosyla olanak yok havası kötü falan filan deyip merkeze gitmek istiyor üstüne birde istesende istemesende gelceksin ben burda yapamıyorum diyor cok korltugun gibi bizi rahatsız ederlerse başka sehre gideriz diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor

Aslında içten içe gitmenin iyi bir fikir olmadığını düşündüğünüzü hissettim. O his varsa huzur bozmaya gerek yok diyorum.

Yakınında tutmayacak ona söz verdi bir dolmus mesafesi olacak
Şuna hazırlıklı olun o zaman
‘Anne geç oldu kalıver madem’ bir kaç seferden sonra da bu kalmalar kafaya konmuş biçimde ziyaretler başlar.Hele ki haftasonuysa ertesi gün kahvaltılar yemekler diğer görümceler oohh tadından yenmez

Off işte nefret ederim öyle bi durumda ben kalabalık aile sevmem zaten öyle hurra napıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…