Merkeze gitmeli mi gitmemeli (kv var merkezde)

Aslında içten içe gitmenin iyi bir fikir olmadığını düşündüğünüzü hissettim. O his varsa huzur bozmaya gerek yok diyorum.
Var cünkü cahil bi kv var sımarık kücük bi görümce ben hep yalnız büyüdüm kalabalık ic ice oturmaları sevmem

Merkezde hayat ilceden daha hareketlidir. Ama kvye yakin olma fikri gerer beni. Yine de evler uzak olacaksa sorun olmaz saniyorum cok mic mic olmayi seven bir sulale degilse.

Merkezde hayat ilceden daha hareketlidir. Ama kvye yakin olma fikri gerer beni. Yine de evler uzak olacaksa sorun olmaz saniyorum cok mic mic olmayi seven bir sulale degilse.
Sülale yok sadece 3 görümce ve kv var başka akrabaları yok ama 2 görümce evli coluk cocuk var be kv cahil bi kadın bana arabamız oldaydı size 2 haftada bir gelirdik dedi demek ki aynı şehirde olsak sürekli gelmek isteyecekler

İlçe de insanın canı çok sıkılıyor. Merkeze benzemez. Sınırlı oluyor çğu şey. Sınırınızı çizdikten sonra her ikinizde gidin derim. Zira,süreklı gidip yatılı kalmak birinde çok sıkıcı,zor . İnsan rahat edemıyor kasılıyor ne olursa olsun. Bunu yaşayan biri olarak sööylüyorum. Şehir de olursanız tatlı tatlı gider gelirsiniz birbirinize. Kötü günleriniz olduğunda da yardımca ihtiyacınız olduğunda en azından yakın birileri olur çverenizde. Ha ama kesinlikle evlerinz birbirine gerekirse 2 otobus vesait kadar uzak olsun =))

Sülale yok sadece 3 görümce ve kv var başka akrabaları yok ama 2 görümce evli coluk cocuk var be kv cahil bi kadın bana arabamız oldaydı size 2 haftada bir gelirdik dedi demek ki aynı şehirde olsak sürekli gelmek isteyecekler

Sulaleden kastim zaten aileydi aslinda. Evet ayni sehirde olunca illaki daha sık gelip gidilecek. Bilemedim.

İyi akşamlar .daha yeni evliyim evliliğin ilk başlarında cok sorun yasadım ama su an her sey iyi cok sükür .ben ilçedeyim kv ve görümceler merkezde yaşıyor sorun şu ki eşim ilceden merkeze gitmek istiyor sizce gitmelimiyim kafam cok karısık kv cok cahil su an cok sık görüşmediğimiz icin bana zararı dokunmadı ama oraya gidince nolur bilmiyorum .ilçede olunca biz bazen oraya gidip kalıyoruz cok sıkıcı başkasının evinde kalmak merkeze gidince en azında kalma sıkıntım bitecek .eşime içli dışlı ilişkileri sevmediğimi söyledim ailenden uzakta ev tutarsak gelirim dedim tamam diyor ama korkuyorum yinede .görümcelerim cok tatlı bu arada sadece kv ve fazla samimiyetten korkuyorum .siz olsanız napardınız bu arada gurbet geliniyim tek eşimin ailesi var su an yakınımda

Kadınlar çalışmalı boş kalmamalı diyorum :)

İlçe de insanın canı çok sıkılıyor. Merkeze benzemez. Sınırlı oluyor çğu şey. Sınırınızı çizdikten sonra her ikinizde gidin derim. Zira,süreklı gidip yatılı kalmak birinde çok sıkıcı,zor . İnsan rahat edemıyor kasılıyor ne olursa olsun. Bunu yaşayan biri olarak sööylüyorum. Şehir de olursanız tatlı tatlı gider gelirsiniz birbirinize. Kötü günleriniz olduğunda da yardımca ihtiyacınız olduğunda en azından yakın birileri olur çverenizde. Ha ama kesinlikle evlerinz birbirine gerekirse 2 otobus vesait kadar uzak olsun =))
Teşekkür ederim yorumun için canım yakına asla gitmem gerci merkezede gitmem diyordum

Back
X