• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkezler Tüp Bebek Tedavilerine devam ediyor mu??

anthem_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
369
636
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavileri durduruldu diye biliyorum. Devam eden bir tedavim vardı benim hastane tedavileri durdurduklarını söyledi,fakat burada forumlarda halen devam etmekte olan merkezler var gibi algıladım. Açıkçası bu sürecin ne kadar devam edeceğini kestirmek zor olduğu için belki de tedaviye devam eden merkezlerden birine geçmekte fayda var. Bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız.

Ben toplama yaptırdım korona başladı ama ikinci toplama için hazırlanıyorum mevcut olanlar İstanbul tüp bebek merkezi devam ediyor

Merhaba arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavileri durduruldu diye biliyorum. Devam eden bir tedavim vardı benim hastane tedavileri durdurduklarını söyledi,fakat burada forumlarda halen devam etmekte olan merkezler var gibi algıladım. Açıkçası bu sürecin ne kadar devam edeceğini kestirmek zor olduğu için belki de tedaviye devam eden merkezlerden birine geçmekte fayda var. Bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız.
Acıbadem maslak da devam ediyor

Back
X