Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben netten izledim canım , allah bilir cnbc-e de ne zaman başlar :26:
lanselot ölmedi yüreğimizde yaşıyorbence ilerleyen bölümlerde çıkagelebilir, onun tarzı o çünkü, sonuçta öldüğünü görmedik, kapıdan geçti sadece
yanlız gwen de artura lanselotun onu sevdiğini ima etti, ölmüş gitmiş ne gereği var yani artura itiraf etmenin, bırak adam camelot için kendini feda etti sansın
bu sezon geçen sezon kadar sıkı başlamadı:97:
heyyyy merlincilerrr nasılsınız......
bende iledim 2 bölümü de...onceden bu kadar uzatmazlardı bir konuyu..neredeyse her bölümde baska bir heyecan seruven olurdu..ilk 2 bölüm konu aynı bakalım devamı nasıl olacak...
selam salvana, sen nasılsın
kral geri döncek galiba bu bölüm, zaten dut yemiş bülbül halleri ona hiç yakışmıyodu
ay şu arturun dayısıda morganaya mı aşık ne, azgın teke![]()
Ben diziyi ikinci sezon yarıda bıraktım,çünkü dizi bağlayıcı gelmedi,her bölümde farklı aksiyon var bir de gitgide sıkmaya başladı :26:
game of thrones a bağladılar, herkes ölüyo yaw, bu dizinin tarzı bu değilki![]()
merlin in büyüyle ölüyü bile diriltmesine alıştığımız için diziyi izlerken ahanda şimdi merlin büyü yapacak ve uther ayaga kalkacak moduyla izledim...ta ki arthur kral olana kadar...eşim bi ara uykuya dalmış (ki merlin i benden cok sever) dürtüklüyorum kalk uyan bunca yıl atrhurun kral olmasını bekledik nasıl kacırırsın bu bölümü diye...o da aynı benim gibi düşünmüş ki verdiği cevap: ''ya ben merlin i büyü yapar uther ı canlarndırı diye düşünmüştüm ''dedi...
büyüye olan öfkesi daha da cok arttı..azcık da olsa ümit vardı hep anayı hem babayı büyü yüzünden kaybetti....
gelecek bölümde ejderha yumurta buluyorlar..inşallah değişik ve guzel bir bölüm olur...
ya bende bu bölüm baktım dirilir mi falan belkide ölmemişti diye, yok valla gitti gider utereksikliği hissetdiliyo ama, ay bu morganasız bölümler daha güzel ya, bu bölüm gwende görünmedi, noldu bunlara acep
ama harbiden game of thrones a bağladılar allahtan anadan üryan gezen yokama ordaki ejderha yumurtaları ve ejderha yavruları daha egzantirikti
![]()
varya artık sırf merakımdan izliyorum..acaba bu bölüm nasıl diye...umarım heyecan,aksiyon artar...
game of thrones in 5.bölümünü gecen gun cnbc de denk geldim gece vakti:)) hoşuma gitti tudors gibi sanki:)) yalnız +13 diyorlar :))) bari +17 falan deyin ya:))) 1.sezonu indiriyoruz.2.sezonda nisandaymış zaten..bakalım inş hoşuma gider....
merlin nasıl da duygulandı yumurtadan yavrucağı cıkınca:)))
5. bölüm berbattı valla
merlinin bi masumiyeti var ama ya, en azından çocuğunlada oturup izleyebiliyosun:13:
evet sıkıcıydı....
doğru ..anne olduğun için dizi,film secerken bu yonleri de düşünüyorsun....merlini izleyenlerden cok duydum çocuk filmi diye..halbuki ailecek izleyeceğin ender yabancı dizilerden....breaking bad ı izliyormusun...