Merlin

ben cnbce den gidiyorum kızlarkaydirigubbakcemile4

gwen için deymez artur be, şimdide gitti lancelotu öptü, boncukçu bu kız ya
alsanaalsanasmile

allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerekaklinialirimsmileaklinialirimsmile

hiçç sorma barii daha güzel bir kız bulsalarmış...delikafadulden

ay bu son izlediğim bölümde director: metin hüseyin yazdı, şaşırdım, kıbrıslı bir türkmüş kendileri:hulya:

ben cnbce den gidiyorum kızlarkaydirigubbakcemile4

gwen için deymez artur be, şimdide gitti lancelotu öptü, boncukçu bu kız ya
alsanaalsanasmile

allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerekaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay çok doğru ya allah çikin şansı versin ve gwen la artur hiç yakışmıyo ya alsanaalsanasmile dünde cnbc-e de izledim sonlarına doğru yakalayabildim çok güzel bi bölümdü merlin bi kıza aşık oldu kırk yılın başında oda canavar çıktı canım çok üzüldü ya kızda güzeldi gitti güzelim kız mirmirmirmir

ay çok doğru ya allah çikin şansı versin ve gwen la artur hiç yakışmıyo ya alsanaalsanasmile dünde cnbc-e de izledim sonlarına doğru yakalayabildim çok güzel bi bölümdü merlin bi kıza aşık oldu kırk yılın başında oda canavar çıktı canım çok üzüldü ya kızda güzeldi gitti güzelim kız mirmirmirmir

ay boşver canım ya
kız hiç çaktırmadı valla geceleri canavara dönüştüğünü, insan bi söyler gece gelme sakın seni yiyebilirim diye
:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

bu bölüm savaş çıkarmaya çalışan krala çok güldüm ya, "dünyada arturdan hoşlanmayacak kadın yoktur, nerdeyse ben bile hoşlancam" diyo:roflol:

Son düzenleme:
dayanadım kalan 3 bölümüde seyrettim, nankör morgana, uyuz paçoz:mymeka::mymeka::mymeka:

merlininde destiniysi ne kötü be kardeşim:a015::a015:

ya kızlar 3. sezon ne zaman başlıcak bilen var mı:gitme:

öffff, ne etcem şimdi ben, lost başladı ama merlinin yeri ayrıydıboshayallersmile

Son düzenleme:
ya kızlar biz neden, diğer dizi topiklerindeki gibi dizi dedikodusu yapmıyozboshayallersmile
merlinin facebook sayfasında ingilizlerin iki katı türk var sanırım çok izlenen bi dizi halbu ki türkler tarafından, özelliklede kadınlar tarafından:hulya:

Son düzenleme:
ya kızlar biz neden, diğer dizi topiklerindeki gibi dizi dedikodusu yapmıyozboshayallersmile
merlinin facebook sayfasında ingilizlerin iki katı türk var sanırım çok izlenen bi dizi halbu ki türkler tarafından, özelliklede kadınlar tarafından:hulya:

hepimiz 2.sezonu bitirdik mi acaba...hatırlarsan ben sana sonraki bölümleri agzımdan kaöırıyordum se3nde anlatma diyordun:))))
morgana ya kızgın mıısnız...acıkcası ben kızamıyorum ..uthere olan nefreti bence olamsı gerekiyor...
ya şimdi kızın adını unuttum hani kötü büyücü vardı uzun kızıl kıvırcık saçlı..ayy neydi adı yaaa....ben o kızı cok begeniyorum...
chess sen legend of the seekerı izlemeye basladınmı...

hepimiz 2.sezonu bitirdik mi acaba...hatırlarsan ben sana sonraki bölümleri agzımdan kaöırıyordum se3nde anlatma diyordun:))))
morgana ya kızgın mıısnız...acıkcası ben kızamıyorum ..uthere olan nefreti bence olamsı gerekiyor...
ya şimdi kızın adını unuttum hani kötü büyücü vardı uzun kızıl kıvırcık saçlı..ayy neydi adı yaaa....ben o kızı cok begeniyorum...
chess sen legend of the seekerı izlemeye basladınmı...

valla canım dayanamadım tümünü izledim kaydirigubbakcemile3
zaten cnbc e de de önümüzdeki pazar final:hulya:
ya tamam uther mükemmel bi insan değil ama yıllarca, sağ yanına arturu oturttuysa sol yanına morganayı oturtmuş, kızından ayırmamış, uther morgananın tüm şımarıklıklarına hakaretlerine rağmen onun hakkında kötülük düşünmedi yine affetti yine baş köşeye oturttu bence morgananın yaptığı nankörlük, zaten sadece uther a değil camelota, merline artura, gwene galyusa da ihanet ediyo, camolot düşerse hepsi ölebilir, zaten sondan bi önceki bölüm önce sürekli gweni fırçalamasına da çok gıcık oldum
sanırım 3. sezon iyice kayışı koparcakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kimi diyosun yoksa şu morgananın üvey kardeşi kızımı, sarışın, morganaya bileklik veren,
yoksa ilk sezonda ki kumral hatunu mu diyosun
bilmiyorumkismile
legend of the seeker a da başladım ama merlin kadar sarmadı ya:hulya:

valla canım dayanamadım tümünü izledim kaydirigubbakcemile3
zaten cnbc e de de önümüzdeki pazar final:hulya:
ya tamam uther mükemmel bi insan değil ama yıllarca, sağ yanına arturu oturttuysa sol yanına morganayı oturtmuş, kızından ayırmamış, uther morgananın tüm şımarıklıklarına hakaretlerine rağmen onun hakkında kötülük düşünmedi yine affetti yine baş köşeye oturttu bence morgananın yaptığı nankörlük, zaten sadece uther a değil camelota, merline artura, gwene galyusa da ihanet ediyo, camolot düşerse hepsi ölebilir, zaten sondan bi önceki bölüm önce sürekli gweni fırçalamasına da çok gıcık oldum
sanırım 3. sezon iyice kayışı koparcakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kimi diyosun yoksa şu morgananın üvey kardeşi kızımı, sarışın, morganaya bileklik veren,
yoksa ilk sezonda ki kumral hatunu mu diyosun
bilmiyorumkismile
legend of the seeker a da başladım ama merlin kadar sarmadı ya:hulya:

evet haklısın aslında...eşim de morganayı hiç sevmiyor:))) dediğim kız Nimueh canım..hani uther ondan arthurun doğması için yardım istemişti..işte o..kız cok tatlı dizideki karakteri değil ama:)))..ahh arthur ahh....baslasa bir an once....
legend of the seeker merlinden sonra biliyorum hiç sarmıyo ama ilk 3 bolumunu izle sonra hoşuna gidecek..2.sezonu daha da guzel...valla bak gör seversin...

evet haklısın aslında...eşim de morganayı hiç sevmiyor:))) dediğim kız Nimueh canım..hani uther ondan arthurun doğması için yardım istemişti..işte o..kız cok tatlı dizideki karakteri değil ama:)))..ahh arthur ahh....baslasa bir an once....
legend of the seeker merlinden sonra biliyorum hiç sarmıyo ama ilk 3 bolumunu izle sonra hoşuna gidecek..2.sezonu daha da guzel...valla bak gör seversin...

aaa evet gerçekten güzel kızdı rahmetli :) zaten dikkat edersen ana karakterlerde güzel kadın yok, yan kadın karakterler daha güzel valla, mesela Nimueh morganadan güzeldi:hulya:

yawrum yazık merline tüm sorunlarla o uğraşıyorr...dizideki ingiliz aksanına bir ingilizce öğretmeni olarak bayılıyorum:) dizide oynayanlar çok başarılılar...

aaa evet gerçekten güzel kızdı rahmetli :) zaten dikkat edersen ana karakterlerde güzel kadın yok, yan kadın karakterler daha güzel valla, mesela Nimueh morganadan güzeldi:hulya:

kesinlikle..seeker da da aynısıydı...orda da confessor ana var kahlan birde sonradan filme katılan Cara var..ki Cara cok daha seksi ve güzel.......(tüm bu cabalarım chess sana seekerı izletmek için)sırnaşık şey
ingilizceleri o kadar yalın ki...gercekten cok faydası oluyor ingilizceyi ilerletmekte..gecen gun türkçe dublajına denk geldim tv de...kendi seslerine alıştıgım için midir bilemedim hiç hoşuma gitmedi...birde dikkat ettim dublaj yapanlar hep aynı kişiler galiba...bir çok dublajlı filmlerde hep aynı ses tonlarını duyuyorum...en iyisi her zaman orjinali...

Back
X