Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
sheytankiss_kiss
Ziyaretçi
bende yapıcam çok merak ettim hem çogunluk memnun kalmış umarım işe yarar iyi gelirse sürekli yaparım zorda degil bi zahmeti yok ayrıca o kadar şey kullanıyorum bakım için bide bunu deneyeyim hem bu dogal bir maske daha etkili ve saglıklı olucaktır umarım
kıslar eğer sivilceli ve yağlı cildiniz varsa kil maskesini öneririm süper yapıyor cildi.kil maskesini hazırlarken kile su yerine elma sirkesi ekleyin bi dakka bekletin cildinize sürün 10 dakıka bekletin cildinizde ılık suyla yıkayın ilk yapmaya başladığınızda 5 gün boyunca hergün yapın sonra 2 veya 3 güne bir yapın sivilcelerinizi nasıl kurutacak göreceksiniz.benim vazgeçilmez maskem sadece bu maskedir.siyah noktalarınızda varsa mısır unuda ekleyebilirsiniz ovarak çıkarın onuda.eğer cildiniz kuruysa elma sirkesi yerine su veya gülsuyu bide nemlendirici krem ekleyin inşallah sizede iyi gelir bana iyi geldiği gibi
birşey sorcam bu patatesli maskeyi yapanlara.yüzünüz parladımı acaba?
bazı yorumlarda parladı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
böyle ayna gibi falan yüzü parlatmaz değilmi?
ben bikere buharda burnumu ovmuştum birde yumurta maskesi yapmştım ama burnum acayip parladı ayna gibiydi sanki.çok iğrenç bi garip olmuştu burnum eğrilmiş gibi.
eğer çok fazla parlatıyorsa denemeyim dicektim.ama içimde kaldı denemek ide stiyorum ama.:1rolleyes:
birşey sorcam bu patatesli maskeyi yapanlara.yüzünüz parladımı acaba?
bazı yorumlarda parladı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
böyle ayna gibi falan yüzü parlatmaz değilmi?
ben bikere buharda burnumu ovmuştum birde yumurta maskesi yapmştım ama burnum acayip parladı ayna gibiydi sanki.çok iğrenç bi garip olmuştu burnum eğrilmiş gibi.
eğer çok fazla parlatıyorsa denemeyim dicektim.ama içimde kaldı denemek ide stiyorum ama.:1rolleyes:
parlamıyor ama beyazlıyor
güzel dinlendirici bir maske a.s
peki teşekkürler :1rolleyes:
peki teşekkürler :1rolleyes:
:içelim:
uzun zamandır bende yapmıyorum başlasam iyi olucak
simdi yaptım ama 5 dakka dayanabildim buna ragmen gercekten güzel oldu yüzümde durmadı bu patatesler..bir sey sorucam hergün taze patates olmak zorundamı yani mesela bir patatesi 2 gün kullansak olurmu annem kızıyoda patateslerimi israf ediyosun diye anlamıyoki güzelliktenkaydirigubbakcemile3
mutlu bayramlar;D
Kayıtlı Üye
az önce denedim arkadaşlar çok memnun kaldım cildimipek gibi oldu ve burun ve ağız kenarımdaki ton farkı yok oldu sanki paylaşan arkadaşımın eline sağlıkopuyorumnanaktana.s.
simdi yaptım ama 5 dakka dayanabildim buna ragmen gercekten güzel oldu yüzümde durmadı bu patatesler..bir sey sorucam hergün taze patates olmak zorundamı yani mesela bir patatesi 2 gün kullansak olurmu annem kızıyoda patateslerimi israf ediyosun diye anlamıyoki güzelliktenkaydirigubbakcemile3
ben bir tane küçük patatesle yapıyorum..bayağı suyu çıkıyor..o suyu pamukla temiz cildime sürüyorum..posalarınıda gözaltıma,burnuma ve yüzümdeki sivilceli bölgelere koyup üzerinede peçete yapıştırdımmı daha rahat oluyor..zemuszemusböylelikle fazla gelmiyor patates..
canım ben yani diyorum ki bugünkü yaptıgımız posayı atmasak yarında kullansak olurmu ?opuyorumnanaktan
canım ben yani diyorum ki bugünkü yaptıgımız posayı atmasak yarında kullansak olurmu ?opuyorumnanaktan
kararınca kötü olmazmı?
ımm bilmem suda bekletsek dolapta.. kaydirigubbakcemile3
ımm bilmem suda bekletsek dolapta.. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
sen bilirsin..
ben taze yapmayı tercih ediyorum..hihoyyyt
bende şimdi yapmaya gideyim
evli,mutlu ......
Kayıtlı Üye
süperrrrrr süperrrr ajda pekkan gibi olucazzzzz kaydirigubbakcemile3
süpermiş valla.işe yarıyor gerçektende.çookkk teşekkürler tarifi verene. anacığımla yaptık
hergün yapınca bi zararı olurmu acaba cilde
böle yazılanları okuyunca çok kolay gibi gelmişti ama baya zahmetli bişi bu yaaa. patatesler sürekli düşüyo bi dahaki sefere ben de peçeteyle denicem inş bu sefer kolay olur.