Canım, tezgahının üzerini tamamen boşalt. Hiçbirşey kalmasın. Sana mermerin renginin açılması için bir karışım yaptıracağım.
Bir derin kaba çamaşır suyunu bolca koy, üzerine 2 paket kabartma tozunu dök, sonra içerisine sıvı ciften koy, birazda ılık su ile sulandır. Bu karışımı mermerin her tarafını kaplayacak şekilde elinle dağıt. Ama eldiven giy. sonra elleme bu burada biraz beklesin, rengini açsın. Sen o arada diğer işlerini yap. Sonra bulaşık süngerini yeni aç, yeni açtığında arka tarafındaki yeşil yer sert oluyor. O kısmıyla bir güzel sürt. Bu mermere zaraf vermez tel olmadığı için. Sonra bir güzel durula harika bembeyaz olacaktır. hemde hijyen katmış olursun.
İnşallah canım, kolay gelsin. Mutfağını sevmen içinde canlı tonlarda oynamalar yapabilirsin. Mesela, mutfak sandalye minderleri pembe çiçekli kumaşla kaplattırıp, ortama şirinlik katabilirsin perdenide pembe yapıp uyum sağlayabilirsin. bir kenara değişik kaktüsler koyup üzerlerine pembe naylon çiçek monte edebilirsin.Mutfağa havayı sen kat, boş ver kirada olsanda ortam senin, sen neşe kat mutfağına o da sana neşe versin. Mutlu mutfaklar canım.
İnan şuan kendi tezgahımmış gibi sevindim. Güle güle kullan canım. Böyle kirlendiği zamanlar aynı karışımı yapıp bir fıs fıslı şişeye koy leke gördüğün kısımlarda kullan. Ben bu karışımı banyoda lavabolarda fayanslarda kullanıyorum çok yararını görüyorum. Çokta yormuyor. Kolay gelsin
İnan şuan kendi tezgahımmış gibi sevindim. Güle güle kullan canım. Böyle kirlendiği zamanlar aynı karışımı yapıp bir fıs fıslı şişeye koy leke gördüğün kısımlarda kullan. Ben bu karışımı banyoda lavabolarda fayanslarda kullanıyorum çok yararını görüyorum. Çokta yormuyor. Kolay gelsin
Ya bu karışımı gördüm de benim tuvalet taşı çok kötü durumda acaba onda da işe yarar mı bu akşam bi deniycem. Kararmış gibi içi nasıl anlatayım ki o hale nasıl getirmişler anlamadım. Bende kiradayım şuan da kötü ya evime biri gelince tuvalete gitsin istemiyorum benden bilecekler diyeakşam kesin deniycem bunu inşallah beyazlar güzel olur
Yok canım nerde kireç sökücü denedim, çamaşır suyu denedim, cifle saatlerce uğraştım. Çıkmıyo. Dün senin karışımı denedim mermer değildi ama belki işe yarar umuduyla ama o da olmadı. Tuz ruhu diye bişeyde varmış acaba o temizlermi o nasıl bişey bilmiyorum ki onu denesem mi
Olabilir, tuzruhuda sökebilir. Ama tuzruhunu dökerken agzına burnuna eşarp bağla...tenine değmemesine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?