- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
mersin anamurr nasıl kızlar sizzcee meloşş
tatlım sizinde hakkınızda hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
bizde merkezi yazdık ama ilçelerde olur diye heryeri yazdık tercihlere
bakalım kısmettttkaydirigubbakcemile5
inşallah canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
günaydınlar....
melikecim inş seversin oraları,yoksa 6 yıl zor geçer.Biz de seni seviyoruz canım
meliscim Anamur yeşillikler içinde,sıcacık insanların yaşadığı,sevimli,küçük bir ilçe.
merhaba melike, sorma canım grip oldum çok kötüyüm klima vantilatör derken şifayı kaptım yani.Birde bu halde işe geldim düşün yani.Sen naptın iyimisin canımcım.
günaydınlar...
ne demek melikecim,merak ediyordum zaten
selamm cnmm hee gitme palnalrımız var..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
merhaba canımmopuyorumnanaktan
anamur güzel şekerim hayırdıryerimseniben
oraya mı gideceksin kaydirigubbakcemile5
eşimle bikaç yıl sonra gitmeyii cidi cidi düşündgüügmz yerklerden biriiii misim inaşalh hyyırlısı oluropuyorumnanaktangünaydınlar....
meliscim Anamur yeşillikler içinde,sıcacık insanların yaşadığı,sevimli,küçük bir ilçe.
hoşbulldum meloşumm kızz orayıı istiyoz gibii bikaç yıl sonra eşim denizi ve sesiz bi yer istiyorr..bakalım meloşum ne ollcak şimdilik burdayız ama oraya yerleşbilirzzŞenizhoşgeldin bebeişimmmma.s.
seniburda görmek ne güzelll tatlışım benim anamur deniziyle yeşilligiyle insanıyla cok güzel bir ilçesi mersinin kuzuu hayırdır inşallah tayin felanmı cıktı yoksaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
selamm cnmm hee gitme palnalrımız var..kaydirigubbakcemile5
eşimle bikaç yıl sonra gitmeyii cidi cidi düşündgüügmz yerklerden biriiii misim inaşalh hyyırlısı oluropuyorumnanaktan
hoşbulldum meloşumm kızz orayıı istiyoz gibii bikaç yıl sonra eşim denizi ve sesiz bi yer istiyorr..bakalım meloşum ne ollcak şimdilik burdayız ama oraya yerleşbilirzzŞeniz
[olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?