Mersin///33

günaydınlar....
melikecim inş seversin oraları,yoksa 6 yıl zor geçer.Biz de seni seviyoruz canım
meliscim Anamur yeşillikler içinde,sıcacık insanların yaşadığı,sevimli,küçük bir ilçe.

mersin anamurr nasıl kızlar sizzcee meloşş

hoşgeldin bebeişimmmma.s.
seniburda görmek ne güzelll tatlışım benim anamur deniziyle yeşilligiyle insanıyla cok güzel bir ilçesi mersinin kuzuu hayırdır inşallah tayin felanmı cıktı yoksaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

tatlım sizinde hakkınızda hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
bizde merkezi yazdık ama ilçelerde olur diye heryeri yazdık tercihlere
bakalım kısmettttkaydirigubbakcemile5

dogu dönüşü sanırım bizde tekrar mersin yazarız bana kalsa ben adana diyom ama eşimde denizi çok seviyo tabe mersinide böle o gün geziyoz burda diyoki ah ah mersin bi başkaydıııaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

günaydınlar....
melikecim inş seversin oraları,yoksa 6 yıl zor geçer.Biz de seni seviyoruz canım
meliscim Anamur yeşillikler içinde,sıcacık insanların yaşadığı,sevimli,küçük bir ilçe.

inşallahhhh bitanemmm benimm çok soalllolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

merhaba melike, sorma canım grip oldum çok kötüyüm klima vantilatör derken şifayı kaptım yani.Birde bu halde işe geldim düşün yani.Sen naptın iyimisin canımcım.

merhaba melike, sorma canım grip oldum çok kötüyüm klima vantilatör derken şifayı kaptım yani.Birde bu halde işe geldim düşün yani.Sen naptın iyimisin canımcım.

hımm çok gecmiş olsun kuzuuu aman dikkat et kendine bebişimmm iyim ya cok şükür derslere bakıyom işte sınava girmeye gelicem rabbim izin verirse ayın 3-4-5 eylülde mersindeyimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

güzel yorumun için cok tesekkürler örtmenimmmm canım benimmmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

merhaba canımmopuyorumnanaktan
anamur güzel şekerim hayırdıryerimseniben
oraya mı gideceksin kaydirigubbakcemile5
selamm cnmm hee gitme palnalrımız var..kaydirigubbakcemile5
günaydınlar....

eşimle bikaç yıl sonra gitmeyii cidi cidi düşündgüügmz yerklerden biriiii misim inaşalh hyyırlısı oluropuyorumnanaktan
hoşbulldum meloşumm kızz orayıı istiyoz gibii bikaç yıl sonra eşim denizi ve sesiz bi yer istiyorr..bakalım meloşum ne ollcak şimdilik burdayız ama oraya yerleşbilirzzŞeniz

[olumunekankayizsmile

inşallah meliscimm gelin tabi mersin cok güzel bak bizde dogu dönüşü düşünüyoz tekradan mersini ordn ev almayı düşünüoz rabbim nasip ederse kusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…