Mersin///33

eski yunan dili ve edebiyatı sen nerde okuyorsun canım bölüm ne

sen dıl mezunumusun gulgonca bende dıl mezunuyum yerimseniben ama unv olmadı benım cok denedım yerlestırılemedım simdı acık oğtmden dewam edıyorum canım :çok üzgünüm:

kızzz seni varyaajeyyarhammm yaparınnn:tomato::icecream:

yapamazkı yapamazkı ıhıhıhıhıhı lülülülülülüŞeniz

bak sen bunlar iyi buldu ha birbirini...
:1ninca:takipteyim ona göre yaramazlık yokkk:mymeka:

merhaba bız tanısamadık bı turlu nasılsınız a.s.hatco hep bole yapıyo zaten sırnaşık şey

kalkar gelirin bah oraa:1ninca dilinide kırrttt diye keserinnnKötü Kazen
ay ay ay kıyamam ayolllŞeniz

:1shok:ınsan ortısıne kıyarmı hıc ağlarım amasenağlama

ağlama mız mız şeyyyysırnaşık şeysen gelmesen ben anamuru sana getiririmmşakkıdı

sen dıl mezunumusun gulgonca bende dıl mezunuyum yerimseniben ama unv olmadı benım cok denedım yerlestırılemedım simdı acık oğtmden dewam edıyorum canım :çok üzgünüm:

ewet canım dil mezunuyum benimde 3senemde anca bura oldusırnaşık şeysırnaşık şey hangi liseden mezundun sen

iyi akşamlar bende geldim aranıza nasılsın

ewet canım dil mezunuyum benimde 3senemde anca bura oldusırnaşık şeysırnaşık şey hangi liseden mezundun sen

ben dumlupınar valla 4 sene uğrastım ben artık yeter dedım dılden nefret ettırdıler ya keske baska bolumde olsaydım yerlesırdım kesın ama olmadı napalım :sm_confused: sen hangı lıse gulgonca:uhm:

ben dumlupınar valla 4 sene uğrastım ben artık yeter dedım dılden nefret ettırdıler ya keske baska bolumde olsaydım yerlesırdım kesın ama olmadı napalım :sm_confused: sen hangı lıse gulgonca:uhm:

valla ya dilden girmesi çok zormuş insan anlıo ama iş işten geçtikten sonra adnan özcelik mezunuyum ben bide lisede hazırlık okudum güyyasırnaşık şeysırnaşık şey

Selam kızlar Mersinli kk olarak tantuni partisimi yapsak acep?ne dersiniz?

he he güzel olur yaff fena fikir deil rejimdeyim ama bozarık artık nolcek

heyyy sizi dil mevzunlarııılülülülülülülaelaelaelaelae

turizmciysen sende bize pek uzak sayılman

yok size tantuniiisüprizzzzzdiyettesinizz:1rolleyes:ama ben yiyebilirin beni alınnnn:dance:

valla ya dilden girmesi çok zormuş insan anlıo ama iş işten geçtikten sonra adnan özcelik mezunuyum ben bide lisede hazırlık okudum güyyasırnaşık şeysırnaşık şey

adnan özcelıkten baya gıden oldu ya ıyıydı oranın dıl bolumu :uhm:ben hazırlıksız uğrastım hazırlık okumus kadar oldum valla :Roflol:

he he güzel olur yaff fena fikir deil rejimdeyim ama bozarık artık nolcek

hemso boz bosver rejımı sen benle ye rejım falan kalmaz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…