Mersin///33

evet canım,ama neye yaradı ki,il içi olmadı,özür durumundan açık olmadığı için tercih bile edemedim.ıl emri geldi ama biz aynı il sınırları içinde olunca ondan da bir şey çıkmadı,bekliyoruz işte.

İyi geceler kızlar bu gün çok mutluyum yarın sabah kızım geliyor. Annesinin kedisi geliyor. Onu öyle çok özledimki anlatamam. Şimdi bilmiyenler soracak nerden geliyor. Kızım. Üni. de okuyor. Tek dersten yaz okuluna kalmıştı sınavına girdi ve yarın sabah gülümü koklayacağım kedisine sarılacağım.Bu gece sabah çok zor olacak bana.

Öpüyorum Mersin ben mutluyum sizlerde mutlu olun.

Kızlar ben yarından sonra 10 gün falan zor girerim nete gibi geliyor. Çünkü gündüz oğlumun tekelinde net. Şimdi kızımda geliyorki bana hiç düşmez. Evde bilgisayar tek. Sanırım bir süre benden mahrum kalacaksınız. Çocuklardan sıra bulursam sizleri ziyaret ederim. Yada kendime bir diz üstümü alsam ne yapsam.

canım ben de farklı şehirlerdesiniz sandım eşinle.
aman öyle olmasın da..
aynı ilde birbirinize uzak değilsinizdir umarım
bidahaki sefere inş tatlım

Hay hay sanada iyi gecelerde ben seni niye Adanalı zannettim ya geriye dönüp okumaya üşendim. Hem selam vereyim hem sorayım dedim canım öpüyorum.Şeniz

yok canım aslen mersinli değilim ama doğma büyüme mersin
memleketim gibi:) osmaniyeliyim aslen
mersinde oturmuyorum ailem orda
döktüm kütüğümü:))

kıskandımm
allah kavuştursun cnm..

maşallah size ha 2 gün bakmıyorum topiğe bi giriyorum sayfalar akmış :bbo:
bugünün ilk günaydını benden olsun

aranızda benim yaşlarımda biri varsa bu kahramanı gördüğünde benim gibi yüzünde bi tebessümoluşacak öperim hepinizi opuyorumnanaktan

İkinci günaydın da benden olsun.a.s.
Ben pek gelemiyom aranıza, eskiden yavaştı bu topic şimdi canlanmış....
kaydirigubbakcemile2

günaydınlar...
ablacım gözünaydın,Allah sevdiklerinden hiç ayırmasın seni
sebis75 hoşgeldin canım
hayhaycım 95 km var benim okuldan merkeze
marbley nerelerdesin canım?

selamlaarrr keçikız kızına kavuştugun için sevindim iyicene koklaşın bakiim
sebiş sende hoşgeldin canım
marbley miskokulum nabersiniz.. tatlı oğlusun iyidir inşallah..seneye yaz benim oğlanla seninkini dövüştürürüz inşallah hehee

selamlar canlarım.. benim için bugünler gayet yorucu geçiyor o yüzden nete giremiyorum.en yakın arkadaşım doğum yaptı onunlaydım kaç gündür.darısı aslının başına inşallah.miskokulum tayinin çıkmış hayırlısı olsun senin için oğluşun nasıl?keçi kız allah kavuştursun gözün aydın.pareess,hayhay,melekberke nasılsınız?cress nerde acaba?öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…