MERSİN BURUN DOKTORLARI YARDIM

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
SELAM ARKADAŞLAR. MERSİN'DE ÇOK DOKTOR ARAŞTIRDIM EN SONUNDA VOLKAN BEDEN'DE KARAR KILDIM. HEM NEFES ALMA PROBLEMİM VAR HEMDE ESTETİK OLARAK GÜZEL BİR BURUN İSTİYORUM. VOLKAN BEDEN'İ TANIYAN VEYA ONA BURUN AMELİYATI OLAN VAR MI YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM:cry:

merhaba ben volkan beyin ismini duydum ama kendisi ile görüşmedim, ben de 20 haziranda mersine döndüğümde Mustafa Kemal Aksoy ile görüşüp neler yapabiliriz konuşmak istiyorum. Bir de op.dr. Mahmut Gökdoğan'ı araştır derim, intagrama fotoğraf yüklüyor çalışmalarını oradan da görebilirsin :)

arkadaşlar merhaba mersinde burun estetiği yaptırmak istiyorum. yaptırıp memnun kalan tavsiye etmek isteyen arkadaşlar var mı? bu konuda araştıran bilen yakın çevresinde tecrübe etmiş olan? hiç bi fikrim yok ama tekrar tekrar ameliyat olmak istemiyorum tek ameliyatla doğal güzel bir burun istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

arkadaşlar bende arıyorum mersinde burun ameliyatı için doktor. hakan erdibil i çok tavsiye ediyolar duydunuzmu hiç tecrübesi olan varmı

X