MERSİN BUZ LAZER

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar ben mersinde yaşıyorum ve tüm vücut lazere gitmek istiyorum. Sizin veya çevrenizden birinin gittiği memnun kaldığınız bir yer var mı? Bilgi verebilir misiniz.

Başlığınız buz lazer, eğer buz lazere gitmek istiyorsanız, buzlazer.com sitesinden klinikleri seçip orijinal buz lazer yapan merkezlerden yaşadığınız il ve ilçeye uygun yerlere bakabilirsiniz.

lumea alabilirsin. ya da başka bir marka cihaz. hormon tahlilini yaptır ama önce. ben merkeze gittim çok memnun kalmadım.

Merhaba arkadaşlar ben mersinde yaşıyorum ve tüm vücut lazere gitmek istiyorum. Sizin veya çevrenizden birinin gittiği memnun kaldığınız bir yer var mı? Bilgi verebilir misiniz.
Lazer e gittiniz mi?

hayır henüz gitmedim
Ben biryere baslamistim 3 ay once buzlazer diye buz lazer degilmis soguk hava üflüyor sadece. Ve 3 ay bir sorundan dolayi gidemedim yine ayni sekilde cikti hic degisen bsiey yok. Simdi bir yer buldum ona baslayacagim siz mersin in neresindesiniz?

ben erdemli tarafındayım hangisine gittiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…