• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatıda kalan kedi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi banulk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kere böyle bir haber gördünüz diye hepsi aynı olacak değil, show tv işe yarar mı ne demek herkese her yere yazın haber edin işe yarar yaramaz elbet bir yerden bir şey çıkar yani , öyle benim çatıma çıkamazsınız diye bir şey yok, çoğunluk olursa her şey olur yoksa böyle insanların olduğunu biliyoruz zaten.
Tamam da neden tersler gibi söyliyorsunuz. Show tvye böyle şeyler atılınca ciddiye alınır mı merak ettim sadece daha önce duymadığım için. Yoksa yarın zaten bu konu için elinden geleni yapıcam

Of nerden gördüm şu konuuyu içim sızladı . Lütfen boşvermeyin bu konuyu kurtarın bu hayvanı . Bu soğukta aç susuz asla dayanamaz daha fazla .
Sosyal medyada duyurun bu durumu , X (Twitter) kullanıyorsanız özellikle orada duyurun lütfen 😢😢

Benim de başıma geldi kediciğin biri çok yüksek bir yere çıkmış mik mik miyavlıyor aradık resmen kendi iner gelemeyiz dediler sokaktaki insanlardan yardım istemiştim. Bazen yardım videolarının hepsinin birer şov olduğunu düşünüyorum.

merhaba, sırf bu konu için üye oldum. itfaiye gelmek zorunda. kaç kez sırf bunun için itfaiye çağırdım. bazıları kanala düşmüştü bazıları çatıda kalmıştı. hatta bir kere mahallemizin kedisi sakat kalmış, iki bacağı da paralize olmuştu. itfaiyeyi aradım. İlk mırın kırın ettiler, sürekli arayıp rahatsız ettim ve gelin artık kedi ölmek üzere diye bağırdım. geldiler, kediyi yakaladılar. Bu yüzden siz de arayıp rahatsız edeceksiniz. Bu onların görevi, gelmek zorundalar. gelmezlerse şikayet edin

Arkadaşlar merhaba. Bugün memleketimde bir mahallede bir kedinin bir haftadır aç susuz çatıda kaldığını öğrendim. Defalarca itfaiye aranmış ancak itfaiye bir yere sıkışmadıysa alamam demiş. Böyle bir mantık olabilir mi ya? Hayvan orada o şekilde ölüp gitse sorun değil illa sıkışması lazımmış.. İtfaiyeyi şikayet edebiliyor muyuz bir yere bu konuda? Başka şehirlerde neler okuyoruz ufacık bir soruna bile gidiyor itfaiye buna neden gitmiyor mesela? Bu tür şeyler deneyimleyenler fikir verebilir mi lütfen. İtfaiyeyi şikayet edebiliyor muyuz ve bu duruma bir çözüm bulabilir miyiz
Eee tv de görüyorduk, ağaç dalından indiriyordu itfaiye...
Çatıya sıkışmış diye ihbar geçin. Onlar geldiğinde de video kayıt alıyormuş gibi yapın gözlerine soka soka, mecbur alırlar. Bu nasıl iş yahu, yalanla dolanla doğru olan şeyi yaptırmaya çalışıyoruz.

Arkadaşlar merhaba. Bugün memleketimde bir mahallede bir kedinin bir haftadır aç susuz çatıda kaldığını öğrendim. Defalarca itfaiye aranmış ancak itfaiye bir yere sıkışmadıysa alamam demiş. Böyle bir mantık olabilir mi ya? Hayvan orada o şekilde ölüp gitse sorun değil illa sıkışması lazımmış.. İtfaiyeyi şikayet edebiliyor muyuz bir yere bu konuda? Başka şehirlerde neler okuyoruz ufacık bir soruna bile gidiyor itfaiye buna neden gitmiyor mesela? Bu tür şeyler deneyimleyenler fikir verebilir mi lütfen. İtfaiyeyi şikayet edebiliyor muyuz ve bu duruma bir çözüm bulabilir miyiz
X'de gördüğünüz haberin linkini, o yerin belediyesini,
X'deki ünlü hesapları etiketleyip paylaşın.
Ayrica o şehrin hayvan dostu derneklerine yazın

Ben bir haber'de gördüm. Beni tanıyan biri söylemedi. Kendi memleketimin bir haber sayfasında. Birkaç kişi yorum yapmış aradık itfaiyeyi kaç kere diye. Ben hatta onlarla iletişime geçmek için mesaj attım ancak dönüş yapmadılar henüz. Bir de bilmediğim bir mahalle bildiğim ve tanıdıklarımın olduğu bir mahalle olsa hemen oradakilerle iletişime geçerdim ama bu mahalle için gidip ilgilenecek kimse yok maalesef tanıdıklarımın içinde
Olayin olduğu sehir neresi?
Belki burada o şehirden olup yardım edebilecek, fikir sunabilecek birileri vardir

istanbulda bende aramıştım itfaiyeyı korkup çatıdan atlayabiliyormuş sanırım kediler bu yuzden olmaz dediler bende salamla kandırmıştım öle aldım

Of nerden gördüm şu konuuyu içim sızladı . Lütfen boşvermeyin bu konuyu kurtarın bu hayvanı . Bu soğukta aç susuz asla dayanamaz daha fazla .
Sosyal medyada duyurun bu durumu , X (Twitter) kullanıyorsanız özellikle orada duyurun lütfen 😢😢
Birçok kişiye attım ve kimse ilgilenmedi maalesef. Memleketimdeki hayvan sayfalarına falan yazdım cevap yok. E itfayeyi kaç kere aradım diyen birisi vardı ona yazdım bana cevap vermedi bile. Sağ olsunlar iyiler vicdanlılar ama ben de bir şeyler yapmaya çalıştım kimse beni kaale almadı. Şu an o şehirde değilim o yüzden kedi ne durumda indi mi kaldı mı haberim bile yok. Haberim olsa ona göre hareket edicem ama beni bir türlü kaale almadılar. İnanın bende kaç gece uyuyamadım o kedi şu an orada napıyor acaba diye. bir haftadır oradaymış bir de. Şimdi indirmişlerdir belki diyorum ama sorduklarım cevap bile vermiyor

merhaba, sırf bu konu için üye oldum. itfaiye gelmek zorunda. kaç kez sırf bunun için itfaiye çağırdım. bazıları kanala düşmüştü bazıları çatıda kalmıştı. hatta bir kere mahallemizin kedisi sakat kalmış, iki bacağı da paralize olmuştu. itfaiyeyi aradım. İlk mırın kırın ettiler, sürekli arayıp rahatsız ettim ve gelin artık kedi ölmek üzere diye bağırdım. geldiler, kediyi yakaladılar. Bu yüzden siz de arayıp rahatsız edeceksiniz. Bu onların görevi, gelmek zorundalar. gelmezlerse şikayet edin
İtfaiyeyi nereye şikayet edebiliriz? Bildiğiniz bir yer varsa söyleyin lütfen. Hala daha kediyi görenlerle iletişime geçmeye çalışıyorum kimse bana cevap vermiyor. O şehirde değilim maalesef. Ama takip etmeye çalışıyorum şu an elimden geleni yapıyorum. İnşallah birileri beni kaale alırsa. Eğer hala o kedi oradaysa şu itfaiyeyi bir güzel şikayet etmek istiyorum pişkin pişkin cevap veriyolar bir de

Eee tv de görüyorduk, ağaç dalından indiriyordu itfaiye...
Çatıya sıkışmış diye ihbar geçin. Onlar geldiğinde de video kayıt alıyormuş gibi yapın gözlerine soka soka, mecbur alırlar. Bu nasıl iş yahu, yalanla dolanla doğru olan şeyi yaptırmaya çalışıyoruz.
O şehirde değilim ben maalesef. Şu an kediyi gören kimse de bana cevap vermiyor. Kedi ne durumda haber alamıyorum maalesef. Belki de indi ama haberim yok. Keşke iletişim kursalar benimle de ona göre hareket etsem. Evet hayvanları kaale almıyorlar. Sanki cansız varlıklarmış gibi zorla ölmemeleri için uğraşıyoruz resmen

Benim de başıma geldi kediciğin biri çok yüksek bir yere çıkmış mik mik miyavlıyor aradık resmen kendi iner gelemeyiz dediler sokaktaki insanlardan yardım istemiştim. Bazen yardım videolarının hepsinin birer şov olduğunu düşünüyorum.
Bence de şov ben de bir kere aradım itfaiyeyi o da bana o kendi iner boşverin falan diye gevşek gevşek cevap vermişti

Back
X