• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin de kadin doğum doktoru tavsiye edebilecek biri var mi

Nisanyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
15
3
1
33
Arkadaslar Mersin e yeni tasindik hamileyim hangi doktor hangi hastane iyi bilmiyorum yardimci olur musunuz lütfen ortadogu cok pahalli geldi kucuk çaplı bir arastirma yapiyorum bir kere Yenişehir hastanesi Pinar Hanim a gittim pek memnun kalmadim yardimci olur musunuz bana

Merhaba benim tüp bebek dr şimdi mersinde.normal gebelik de takip ediyorsistem tip merkezinde çalışıyordu en son.şimdi nerede bilmiyorum tabi.muayene ücreti de oldukça uygundu geçen dene. İsmi Muhittin Hikmet Telli

Forum yaşam hastanesinde menderes şahin diye duymuştum eğer bu ay hamile kalamazsam bende gitmeyi dusunuyorum

Ortadoğu'yu önermem çok kalabalık ve bu kalabalığın getirdiği bir hijyen sorunu var, forum yaşamda Ahmet ışıktan,himmet Özdemir, sultan hanım (soyadını anımsayamadım) var benim bildiğim isim yapmış doktorlar bunlar..ayrıca akademi Hastanesinde iki doktor var biri Banu Atay diğeri erkekti ismini hatırlayamadım,bahsini ettiğim diğer hastaneye göre muayene ücreti daha uygun ve yeni bir hastane gıcır gıcır :)
Eğer durumunuz müsaitse özel polikliniği olan Çiğdem şanlıalp var Mersin'in en iyisi olduğu yönünde çok öneri var.

Arkadaslar Mersin e yeni tasindik hamileyim hangi doktor hangi hastane iyi bilmiyorum yardimci olur musunuz lütfen ortadogu cok pahalli geldi kucuk çaplı bir arastirma yapiyorum bir kere Yenişehir hastanesi Pinar Hanim a gittim pek memnun kalmadim yardimci olur musunuz bana

ben pınar hanıma gidiyorum neden memnun kalmadınız acaba

Lazkiziesma
Canim ben 17. Haftda gitmiştim bana ne alakaysa devit3 vermis bunu hamileler kullanmıyor kramplarim yok magnezyum verdi onuda icmedim magnezyum 6 aydan sonra iciliyor o yuzden memnun kalmadim ben Pinar hanimdan acikcasi

Lazkiziesma
Canim ben 17. Haftda gitmiştim bana ne alakaysa devit3 vermis bunu hamileler kullanmıyor kramplarim yok magnezyum verdi onuda icmedim magnezyum 6 aydan sonra iciliyor o yuzden memnun kalmadim ben Pinar hanimdan acikcasi

ben 13.haftadayım bana sadece demir için takviye verdi herkese veriliyor zaten. kan değerlerinizde birşey görmüş olabailir mi? çünkü benden tahliller istedi ona göre takviye yazacağım dedi . baktı sonuçlarıma folik asit yeterli başka bişey alma sonucların iyi dedi. 4.aya girdiğimde de demir ilacı verdi işte

Sonuclarima bakti iyi dedi demir kullanmaya baslamistim zaten beni arkadasim uyardi bunu neden sana yazdi diye gercektende hamilelerin kullanmasi uygun degildir yazıyor bu beni olumsuz etkiledi acikcasi bende baska doktor aramaya koyuldum

Ben de ilk pınar hanıma gidiyordum memnun kalmadım bi kere bana çok suratsız geldi hemşire daha tatlıydı o da hamileydi doğurdu zaten gitti. iki kere ona gitmiştim sonra haldun beye geçtim o da yoğunluktan dolayı pek ilgilenmedi şimdi muhsin sırım 'a gidiyorum ve gayet memnunum

merhaba aradan baya zaman geçmiş ama merak ettim hamile kalabildiniz mi. Ve mersinde hangi doktora gittiniz ?
Aman kardesim yenisehir hastenesine gitme Ordaki kadin dogum doktoru Cagdas Mavigoke hic gitme.ben kuvezi var evime yakin diye tercih ettim ama bin pisman oldum.acili ariorum beni sehir hastanesine yönlendiriyorlar bir dr yok bakabilecek.suan ne durumdasin bilmiorum ama bu adam benim uzun yillardir tedaviyle hamile kaldigim ikiz bebeklerimin ölümüne sebeb oldu.rahat ve umursamayan tavirlari vardı sikayetlerimi bile dinlemeye aciz bir doktordur Cagdas Mavigok...benimle evhamli deyip dalga gecmesi ayri bir sacmalik zaten.icimde can tasiorum tabiki soru soracam sana.en sonunda da tansionum firlamis idrarda protein cikmis kanda pihti cikmis muhtemelen gebelik zehirlenmesi yasadim.hala umursamior acil sezeryana almior, aramior sormuor tansionun ne durumda diye.zaten 4 gun sonrada zehirlenmeden onun ihmali yuzunden bebeklerimi kaybettim 35.haftada.sakin yenisehir hastanesie gitmeyin sakin.benim ahim bebeklerimin ahi ciksin ondan benim cigerimi yakti kendi cigeride yansin elbet bu dunyanin birde öbür tarafi var 🤲

Back
X