Mersin de tüp bebek yaptıranlar

mercanca33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
153
49
28
37
Kızlar merhaba mersinde tüp bebek yaptıranlar kime ve nereye yaptırdı acaba 1 aşılama yapıldı ve olumsuz sonuç aldım bu ay tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum yardım lütfen

Kızlar merhaba mersinde tüp bebek yaptıranlar kime ve nereye yaptırdı acaba 1 aşılama yapıldı ve olumsuz sonuç aldım bu ay tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum yardım lütfen
ben mersin tüp bebekde yaptırdım. taze transferim tutmadı ama dondurulmuş transferim tuttu. sadece şunu söyleyebilirim. özelde yaptıracaksan güzelce bir para hazırlamak durumundasın. çünkü herşey çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
mersin tup bebek merkezini kesinlikle onermiyorum ben baska nerde yapiliyor bilmiyorum adanaya gdyrum ben

hicbirsey aciklamadan 5 dk konusma sonrasi hemen seni kurumsalanyonlendiriyorlar o para bu para saglik ocaginda yaptirdigim hormon testlerinden 950 tl para istediler oyle olunca esim begenmedi orayi bazgectik ordan sen iyi cesaret edip baslamissun bebesinde hayirli olsun insaallah bende ankadada yaptiriyorum suan 1 yumurtam donduruldu insaallah diger ay transferim yapilacak

aynen doğru söylüyorsun. ama benim ilkinden sonra başka yere yaptıramadım çünkü dondurulumuş 6 tane embriyom vardı orda ve onları dondurmak için bile 1700tl para aldılar. kıyamadım çöpe gitmesin son bi kez daha transfer yaptırayım dedim. çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik. yapmak isteyene de önermiyorum açıkcası.

insaallah canim benim bizede universiteyi onermedi doktorumuz o yuzden gitmedik oraya dondurma islmei icin cok para almislar canim yaaa ben gittigimde orucluydum oraya kan tahlili yaptiramam dedim hemsire llakayik bir sekilde kan vermek orucu bozmaz dedi vazgectik dedik

insanların çaresizliği onların umudu oluyor. bana da sürekli bişey yaptırmaya çalıştılar. zaten pcoluyum. yok kistini alalım 2000 tl . bi kan veriyosun fix 260tl. muayne 400 tl. resmen soygun. en son dedim hiçbişey yaptırmıycam zaten bu son denemem olacak falan dedim. olmasaydı bende istanbul ya da kıbrıs düşünüyordum.
ben suan ankadadan memnunum cnm bakalim transfer sonrasi onemli insaallah olur bebegim

ben suan ankadadan memnunum cnm bakalim transfer sonrasi onemli insaallah olur bebegim
hayırlısı olsun. kafanı rahat tut. tarnsferden sonra hergün 2 bardak ananas suyu iç(zumasol marka.) 1 avuç kabak çekirdeği ye. mutlaka süt iç. ben 2 bardak içtim. hala da içiyorum. taze yoksa sek günlük süt al. bol ceviz üzüm,badem. balığı da ihmal etme :KK66:

hayırlısı olsun. kafanı rahat tut. tarnsferden sonra hergün 2 bardak ananas suyu iç(zumasol marka.) 1 avuç kabak çekirdeği ye. mutlaka süt iç. ben 2 bardak içtim. hala da içiyorum. taze yoksa sek günlük süt al. bol ceviz üzüm,badem. balığı da ihmal etme :KK66:
tesekkur ederim onerilerib icin canim sut icemiyorum ben yaa hic sevmedigim birsey digerlerini mutlaka yaparim ama

tesekkur ederim onerilerib icin canim sut icemiyorum ben yaa hic sevmedigim birsey digerlerini mutlaka yaparim ama
benim de aram pek iyi değil ama günlük sütler yormuyor. senin için değil. bebiko için. tut burnunu iç. güzel haberler almak dileğiyle :rapci:

ben mersinde değilim ama orda benim eski doktorum var şidettle tavsiye ederim 6 yıl önce tanıştım çok iyi ve ilgili bir doktor.5-6 sene önceki hastasıyım dün mail attım cevap vermiş aynı gün sağolsun. yani öyle doktor zor bulunur. a.kaan koca mutlaka gidin kızlar bişey kaybetmezsiniz aksine bana çok dua edersiniz.

ben mersinde değilim ama orda benim eski doktorum var şidettle tavsiye ederim 6 yıl önce tanıştım çok iyi ve ilgili bir doktor.5-6 sene önceki hastasıyım dün mail attım cevap vermiş aynı gün sağolsun. yani öyle doktor zor bulunur. a.kaan koca mutlaka gidin kızlar bişey kaybetmezsiniz aksine bana çok dua edersiniz.
ben ona gidiyorum cnm ama tup bebege yonelince baska bi yere gittimcunku onun anlasmali oldugu yeri ben hic begenmedim hemsireleini falan o yuzden baska bi yerde yaptiriyorum ama eher tutarsa ona devam edicem

ben ona gidiyorum cnm ama tup bebege yonelince baska bi yere gittimcunku onun anlasmali oldugu yeri ben hic begenmedim hemsireleini falan o yuzden baska bi yerde yaptiriyorum ama eher tutarsa ona devam edicem
hadi ya o kötü olmuş ama kaan bey çok iyi biri.inan ben çok ama çok arıyorum onu.genede sen bilirsin ama unutma en önemli faktör doktor.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hadi ya o kötü olmuş ama kaan bey çok iyi biri.inan ben çok ama çok arıyorum onu.genede sen bilirsin ama unutma en önemli faktör doktor.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
suanki doktorumda iyi canim zaten suan gittigim merkezden ayrilip mersine gelmis kaan bey o yuzden sectim burayida

Merhaba canım benim de herşeyim normal görünüyor sorun yok diyorlar ama bebek olmuyor tedavi yapmıyorlar doktorun kim acaba önerir misin iyi bir doktora ihtiyacım var

Slm mercanca33 ben de bu ay tedaviye basliycam insallah cok kararsızım mersinde hangi doktora gittin sonuc ne oldu yardimci olursan sevinirim

merhaba ben 2 defa Adana 2 defa da Ankara da tüp bebek denemesi yaptım canlar maalesef olmadı. Mersin tüp bebek merkezinde ilk denememde hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi şükürler olsun.Kesinlikle tavsiye ediyorum aile ortamı gibi her kes ilgili her konuda yardımcı oluyorlar . her yerde yüklü miktarda para verdik rapor yoksa pahalı bir yöntem çünkü. Gidip görünün ve doktorunuza güvenin sonuç mükemmel olacak. İyi ki varsınız Mersin tüp bebek ve canım doktorum Necip Öztürk başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah darısı sizlere olur kızlar tüm samimiyetimle dua ediyorum Allah herkesin gönlünün muradını versin kucaklarınızı doldursun hayırlısıyla

Back
X