mersin forum yaşamda sezeryan olan var mı

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
spinal sezeryan tercihim olucak ama neler yaşandıgını bilirsem ameliyat ekibi hakkında falan nasıl geçtigini falan işte 35haftalıgım kızlar az kaldı emin olmam gerek artık tşklr...

bu konu hakkında başka bir başlıkta yazmıştık ama. ben 35 haftalıkken anestezi uzmanından tut ebemle bile görüşyüm:1::1: hem de muhasebeye uğradık ne yapacaz son kez görüşek diye. onlar da gayet destekleyici bir biçimde diğer birimlerle görüşmemizi sağladılar. ameliyathaneyi dışardan hatta odaları bile gördük. spinal anestezi ise genel anestezinin belden yapılmasıdır ben kombine spinal epidural oldum spinal hemen başlıyor ve her şeyi hissediyorsun epidural ise ameliyat çıkışında başlıyor. ağrı olmasın diye. ben mersin imcde yaptım doktorum forum hastanesinin daha ekonomik olacağını söylemişti ama ben imc ile önceden görüşmüştüm. (doktorumun her iki hastaneyle anlaşması vardı) ama en iyisi ekibinle gidip tanışman bir de kaç gün hastanede yatacaksın her şey dahil mi öğrenmen gerek. benim bebek doktorundan aşılara kadar her şey dahildi hiç ek para istenmedi çıkışta verirsiniz dendi ama eşim hemen parasını ödemiş. paket fiyatına 3 gün dahildi.

Back