mersin, kushimoto sokak

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.871
178
Arkadaşlar yarin sabah erkenden mersine gidecegim trenden indigimde gardan birde forumdan buraya nasil ulasacagimi anlatabilecek olan var mi?

Habersiz gidicem tanidiklarimi arayamiyorum 4 yil yasadim mersini az bucuk biliyorum ama burayi hic duymamistim:/

gardan bilmem de forumun çaprazında bu sokak. forumun girişindeki tantuniciden karşıya geçin mezitliye değil de şehre doğru yürüyüp sorun ordaki sokaklardan biri olması lazım.

mapsten baktım da karşıya geçince 3. sokakmış şehre doğru

yenişehir hastanesinin karşısı değil iki yanı

Son düzenleme:
Cook tesekkur ederim aqualily... Mapsten bakmak hic aklima gelmedi:)) tel deki navigasyona baktim karmasikti.. Gayet kolaymis sayende artik rahat uyuyacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cook tesekkur ederim aqualily... Mapsten bakmak hic aklima gelmedi:)) tel deki navigasyona baktim karmasikti.. Gayet kolaymis sayende artik rahat uyuyacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

google rulz iphonesa telefonun yandex yüklüdür o bulmuyor bile bir çok şeyi

rica ederim ne demek iyi geceler :))

şuan ordayım canım..anlatıyorum..garın ordan denize doğru yürü ama karşıya deniz tarafına geçme..dolmuş duraklarını görceeksin orda..mavi pozcu yazan dolmuşa bin ve pozcu Alda markette inmek istediğini söyle..marketin karşısında akbank var..o sokak kushimato sokağı..forumda ordan görünüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…