- 7 Şubat 2015
- 133
- 17
- 36
- Konu Sahibi carpe_diem__
arkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mersinde mi o da? Ben ınstagram da bi kaç foto gördüm gayet güzeldi senin ilk ameliyatin mıBen hic ismini duymadim ama bende volkan bedene burun ameliyatı olucam gün sayiyorum
Evet Mersin'de ben ilgisinden çok memnun kaldım oyüzden bu doktorda karar verdim ilk ameliyatım olucak oyüzden çok tedirginim umarım iyi bir sonuç çıkar önümüzdeki haftalarda olucam. doktorun ınstagram hesabında mı gördünüzMersinde mi o da? Ben ınstagram da bi kaç foto gördüm gayet güzeldi senin ilk ameliyatin mı
arkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
ben de instagramdan takip ediyorum, haziran sonu görüşmeye gideceğim duygu tıpaYok hayır ama ınstagramdan takip ediyorum aranızda olan var mı?
Tamam canım hayırlı olsun inşallah haber bekliyorum senden senin ilk ameliyat değil miben görüşmeden sonra gelişmeleri bildiririm, yüksek ihtimalle mahmut beye ameliyat olacağım.
Tamam canım hayırlı olsun inşallah haber bekliyorum senden senin ilk ameliyat değil mi
Mersindeyim ben ama yaklaşık 3 yıldır doktor arıyorum ilk defa duydum Mahmut Gökdoğan ismini.Ona ameliyat olan biri de yok hiç çevremde.
Hadi hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur :)evet ben de kendisini beni instagramda takip etmesiyle tanıdım, intagrama bir çok fotoğraf yüklüyor geçenlerde annem bir hastasıyla görüşmüş çok güzeldi burnu diyor ve hastasının kendisi de çok memnunmuş, tavsiye ediyorum bi görüşün falan demiş. ben de perşembe bi görüşeyim dedim bakalım :)
Benim Burnumda sorun var KBB doktoru daha iyi dediler hakan erdibille girişmeyi düşünüyorum bakalım nolcak.Hadi hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur :)
Benim Burnumda sorun var KBB doktoru daha iyi dediler hakan erdibille girişmeyi düşünüyorum bakalım nolcak.
evet ilk ameliyatım olacak, perşembe günü görüşeceğim kendisiyle canım gelişmelerden haberdar ederim seni :)
canım, acaba fiyat konusunda bilgi verebilir misin? adı çok duyulmamış bir doktor ve kararsız kaldım ben de haliyle.
lütfen bildiklerini bizimle paylaş :)