MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Mersinde mi o da? Ben ınstagram da bi kaç foto gördüm gayet güzeldi senin ilk ameliyatin mı
Evet Mersin'de ben ilgisinden çok memnun kaldım oyüzden bu doktorda karar verdim ilk ameliyatım olucak oyüzden çok tedirginim umarım iyi bir sonuç çıkar önümüzdeki haftalarda olucam. doktorun ınstagram hesabında mı gördünüz

Mersindeyim ben ama yaklaşık 3 yıldır doktor arıyorum ilk defa duydum Mahmut Gökdoğan ismini.Ona ameliyat olan biri de yok hiç çevremde.

Mersindeyim ben ama yaklaşık 3 yıldır doktor arıyorum ilk defa duydum Mahmut Gökdoğan ismini.Ona ameliyat olan biri de yok hiç çevremde.

evet ben de kendisini beni instagramda takip etmesiyle tanıdım, intagrama bir çok fotoğraf yüklüyor geçenlerde annem bir hastasıyla görüşmüş çok güzeldi burnu diyor ve hastasının kendisi de çok memnunmuş, tavsiye ediyorum bi görüşün falan demiş. ben de perşembe bi görüşeyim dedim bakalım :)

evet ben de kendisini beni instagramda takip etmesiyle tanıdım, intagrama bir çok fotoğraf yüklüyor geçenlerde annem bir hastasıyla görüşmüş çok güzeldi burnu diyor ve hastasının kendisi de çok memnunmuş, tavsiye ediyorum bi görüşün falan demiş. ben de perşembe bi görüşeyim dedim bakalım :)
Hadi hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur :)

Benim Burnumda sorun var KBB doktoru daha iyi dediler hakan erdibille girişmeyi düşünüyorum bakalım nolcak.

teşekkür ederim, inşallah sizin de istediğiniz gibi olur :) benim çok yakın bir arkadaşım hakan erdibile ameliyat oldu, onunda burnunda sıkıntı vardı hem sağlık açısından hem de görüntüsü çok güzel oldu :)

X