Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mersin’de yaşıyorum , tüp bebek düşünüyoruz 2 yıldır evliyim yumurta ve hormonlarımda bir sorun yok ama gebe kalamadım , rahim darlığı varmış darlıktan dolayı rahim filmi bile çekemedim , dr. Gürkan yazıcı yı çok duydum giden var mı ?
Mersin’de yaşıyorum , tüp bebek düşünüyoruz 2 yıldır evliyim yumurta ve hormonlarımda bir sorun yok ama gebe kalamadım , rahim darlığı varmış darlıktan dolayı rahim filmi bile çekemedim , dr. Gürkan yazıcı yı çok duydum giden var mı ?
Merhaba, benim yolum Gürkan Hocayla tesadüfen kesişti. Hsg için üniversitede gittiğim bir doktor Gürkan beyle görüşmelisiniz dedi, ve süreç başladı. raporlu tüp bebek tedavisi için benim 2 kez aşılama yaptırmam gerekiyordu, o süreci tamamladık. Bu ay bi sorun olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız. Gürkan hoca işine çok hakim olduğunu hissettiriyor ve benim en sevdiğim yanı net olması oldu. İhtimallerle boğmuyor. Zaten uzun uzun anlatıp kafa karıştırmıyor da, her şeyi sırası gelince anlatıyor. Aklınıza gelen her şeyi sorun, her sıkıntınızda gelin diyor. Babacan tavırlı biri, ben seviyorum ve güveniyorum. Başka doktor da görmediğim için kıyas yapamıyorum tabi:)