Bayanlar bu illerde turbanli bayan oranı nasil ve sahil kesiminde hasemayla denize giren bayanlar var mi,turbanli bayanlara olumsuz tepki gosterilmesi muhtemel ortamlar olabilir mi? Yardimci olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Mersını anlatınca ıcım gıttı... Mersınde doğdum büyüdüm yurt dışına gelın geldım 7 yıl olacak... Dahada gütmek hıc kısmet olmadı... Kısmet olursa yazın mersındeyım... Ilk ısım bolca tantuni yemek her aksam sahılde yürüyüş yapmak denıze gırmek mersının herseyını ozledım topragını bile... Tek ozlemedigim şey yazının bunaltıcı sıcaklığını gerçi oda Mersin'e yakışıyor geldıgımde her yerını adım adım gezecem... Cocuklarıma büyüdüğüm yerlerı gosterecem genc kızlıgımı yaşadığım dunyamı gosterecem şimdiden gün sayıyorum....Ben mersınde yasıyorum mersın o kadar kozmık bı sehırkı bır suru etnık koken var mesela mersının carsı kısmı dersen apayrı bı suru dın mezhepmınsan var
Sahıl kesımı cok lukstur forum ustu aynı sekılde
Kapalısıda acıgıda hepsı var bu adana ıcınde boyle
Hatayda ıkı kere gıtme fırsatım oldu. Ama oranın aılelerı pek lukstur normal ınsanlarda her yerde var
Aılemın mersınde yazlıgı var denıze hasemalıda bıkınılı gırende mevcuttt her yerde oldugu gbı
Mersını hıc bır seye degısmem ama cok sewıyorum :))))) evler fılan da cok uygun yanı ankarada o ev 500.000bınse mersınde 150.000 bın
Evler fılan desen kıralar uygun her yere tek otobusle gdebılıyorsun ya cok guzel sorun olursa sor yazım
Bayanlar bu illerde turbanli bayan oranı nasil ve sahil kesiminde hasemayla denize giren bayanlar var mi,turbanli bayanlara olumsuz tepki gosterilmesi muhtemel ortamlar olabilir mi? Yardimci olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?