Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mersin üniversite hastanesinde aşılama yaptırmıştım. Açıkçası çok ilgili değillerdi.Iyi geceler bayanlar, benim bi sorum olacak Mersin de yaşayan daha doğrusu Mersin dr aşılama ya da tüp bebek yaptirip olumlu olumsuz sonuç alanlar, önerebileceğiniz doktorlar veya tavsiyeleriniz var mi?? Alternetif olarak daAdana da onerebileceginiz doktor var mi ???
Doktorunuz kimdi ya da daha sonra yaptirip olumlu sonuc alidiginiz onerebileceginiz doktor var mi ??Ben mersin üniversite hastanesinde aşılama yaptırmıştım. Açıkçası çok ilgili değillerdi.
Doktorum faik Gürkan yazıcıydı aslında doktor çok bilgili ama ilgi bakımından biraz zayıf. Daha sonra tekrar yaptırmadım en son Kasım ayında ameliyat oldum şu anda beklemedeyim aslında Adana bu konuda daha iyi. Bana başkentte tayfun hocayı çok önerdiler ama tabi ki o biraz pahalı. Ben normalde adanalıyım ve bir çok doktorla görüştüm hepsi tüp bebek için mutlaka Adana tercih etmemi söylediler. Bunu bizzat başka doktorlar söyledi.Doktorunuz kimdi ya da daha sonra yaptirip olumlu sonuc alidiginiz onerebileceginiz doktor var mi ??
Biraz arastirma yaptim en iyisine de gurkan hocayi demisler bende gurkan hoca dusunuyordum acikcasi ama bakalim bende mersinliyim mersindeyim adana da da arastirma yapiyorumDoktorum faik Gürkan yazıcıydı aslında doktor çok bilgili ama ilgi bakımından biraz zayıf. Daha sonra tekrar yaptırmadım en son Kasım ayında ameliyat oldum şu anda beklemedeyim aslında Adana bu konuda daha iyi. Bana başkentte tayfun hocayı çok önerdiler ama tabi ki o biraz pahalı. Ben normalde adanalıyım ve bir çok doktorla görüştüm hepsi tüp bebek için mutlaka Adana tercih etmemi söylediler. Bunu bizzat başka doktorlar söyledi.
Dediğim gibi mersinde bence de en iyisi Gürkan hoca gerçekten çok bilgili ve doğru kararlar veriyor. Mesela aşılamaya karar verdiğinizde aşılama gününe kadar ilaçlar konusunda işlemler konusunda sadece hemşirelerle muhatap oluyorsunuz sadece kontrole gittiğinizde ve aşılama günü doktorla muhatap olabiliyorsunuz. Bana yumurtaların ne kadar geliştiğini falan bile anlatmadı.Biraz arastirma yaptim en iyisine de gurkan hocayi demisler bende gurkan hoca dusunuyordum acikcasi ama bakalim bende mersinliyim mersindeyim adana da da arastirma yapiyorum
Peki tedaviniz ortalama kac zaman surdu ben bu ay adet olunca hemen gidicem cok mu ugrastiriyorlar, gozum cok korkmus durumda acikcasi yeni bir yola cikacam tedirginimDediğim gibi mersinde bence de en iyisi Gürkan hoca gerçekten çok bilgili ve doğru kararlar veriyor. Mesela aşılamaya karar verdiğinizde aşılama gününe kadar ilaçlar konusunda işlemler konusunda sadece hemşirelerle muhatap oluyorsunuz sadece kontrole gittiğinizde ve aşılama günü doktorla muhatap olabiliyorsunuz. Bana yumurtaların ne kadar geliştiğini falan bile anlatmadı.
Adetin 3. Günü iğnelere başlamıştım 1 hafta sonra kontrole gittim 2 gün daha iğne yapmamı sonra bırakmamı söylediler. Aşılamaya gitmeden önce ki akşam onların belirlediği saatte çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sabah erken eşinizden örnek alıyorlar onun işlemi bitince aşılama yapılıyor yaklaşık 3 saat falan sonra. Gün olarak 15 gün falan sürüyor. Tabi ben 1 senden fazla oluyor yaptıralı 2020 Eylül de yaptırmıştım. Sistem değişti mi bilmiyorum. Tedirgin olmayın hiç benim 2. Aşılamam dı o daha önce de ctiy hospital de Türkan hanıma yaptırmıştım. Doktor çok ilgiliydi ama gereksiz masraf oluyor. Sgk nın karşılaşmadığı bir hap tedavisi uygulanmıştı. Eşimden örneği başka bir laboratuvardan istemişti falan orada yaptırdığımız aşılama da 1500 e yakın masraf yapmıştık Gürkan hoca ise 250 tl ye mal olmuştu. Bu arada başarısız olma sebebi benim çikolata kistim vardı.Peki tedaviniz ortalama kac zaman surdu ben bu ay adet olunca hemen gidicem cok mu ugrastiriyorlar, gozum cok korkmus durumda acikcasi yeni bir yola cikacam tedirginim
Evet turkan hocayu da duydum arkadasimin dogum doktoruydu tatli bir bayandi. Ben suan niyeyse ozel hastanelerin sadece para avcisi oldugunu dusunuyorum baya bi arastirma yapyim ona ragmen ozelde de şu doktor cok basarili yazmamislar genelde gürkan hocanin adinu cok fazla duydum. Bu arada benim suan ki doktorum arzu doruk memnunum aslinda ama bilmiyorum asilama ya da tup bebek icin arzu hocayi tercih etmicem sanirimAdetin 3. Günü iğnelere başlamıştım 1 hafta sonra kontrole gittim 2 gün daha iğne yapmamı sonra bırakmamı söylediler. Aşılamaya gitmeden önce ki akşam onların belirlediği saatte çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sabah erken eşinizden örnek alıyorlar onun işlemi bitince aşılama yapılıyor yaklaşık 3 saat falan sonra. Gün olarak 15 gün falan sürüyor. Tabi ben 1 senden fazla oluyor yaptıralı 2020 Eylül de yaptırmıştım. Sistem değişti mi bilmiyorum. Tedirgin olmayın hiç benim 2. Aşılamam dı o daha önce de ctiy hospital de Türkan hanıma yaptırmıştım. Doktor çok ilgiliydi ama gereksiz masraf oluyor. Sgk nın karşılaşmadığı bir hap tedavisi uygulanmıştı. Eşimden örneği başka bir laboratuvardan istemişti falan orada yaptırdığımız aşılama da 1500 e yakın masraf yapmıştık Gürkan hoca ise 250 tl ye mal olmuştu. Bu arada başarısız olma sebebi benim çikolata kistim vardı.
Arzu hoca hangi hastanede onu hiç duymadımEvet turkan hocayu da duydum arkadasimin dogum doktoruydu tatli bir bayandi. Ben suan niyeyse ozel hastanelerin sadece para avcisi oldugunu dusunuyorum baya bi arastirma yapyim ona ragmen ozelde de şu doktor cok basarili yazmamislar genelde gürkan hocanin adinu cok fazla duydum. Bu arada benim suan ki doktorum arzu doruk memnunum aslinda ama bilmiyorum asilama ya da tup bebek icin arzu hocayi tercih etmicem sanirim
Eğer bana soruyorsanız çikolata kistlerim çoğalmıştı CA değerlerim de çok yüksek çıkıyordu o yüzden Kasım ayında ameliyat oldum hala bekliyorum. Bu ay soğan suyu kürü yapıyorum aon kez oldu oldu olmadı bırakacam artık çok yoruldum.Suan ne durumdasiniz var mi bi gelisme sizde
City de calisiyor ayni zamanda kendi ozel yeri varArzu hoca hangi hastanede onu hiç duymadım
Herseyin hayirlisi olsun umarim bu kez olumlu sonuclar alirsinizEğer bana soruyorsanız çikolata kistlerim çoğalmıştı CA değerlerim de çok yüksek çıkıyordu o yüzden Kasım ayında ameliyat oldum hala bekliyorum. Bu ay soğan suyu kürü yapıyorum aon kez oldu oldu olmadı bırakacam artık çok yoruldum.
Amiin Rabim isteyen herkesn gönlüne göre versin inşallahHerseyin hayirlisi olsun umarim bu kez olumlu sonuclar alirsiniz