Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası mersinde bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
lütfen buralarda aramayın. komşulara söyleyin, iş arkadaşlarınıza söyleyin, mahallenin kuaförüne falan söyleyin (ben böyle buldum) . sanal alem evlat için tehlike yani

lütfen buralarda aramayın. komşulara söyleyin, iş arkadaşlarınıza söyleyin, mahallenin kuaförüne falan söyleyin (ben böyle buldum) . sanal alem evlat için tehlike yani
çok haklısınız ama bilgi almak istiyorum sadece.temizliğe gelen kadına rica ettim bakar mısın diye asgari ücret istedi şok oldum.nedir ne değildir herkes nasıl yapıyor öğrenmek istiyorum.

çok haklısınız ama bilgi almak istiyorum sadece.temizliğe gelen kadına rica ettim bakar mısın diye asgari ücret istedi şok oldum.nedir ne değildir herkes nasıl yapıyor öğrenmek istiyorum.
mersini bilmemde ankarada tam olarak o fiyatlar emekli olmus ek gelir kazanayim yerimde otururken diye dusunen kisiler genelde daha ucuza bakiyorlar

Allah şimdiden yardımcınız olsun
keşke aile büyüklerinden biri baksa (anne, kv) bakamıyorlar demek ki
ilk çocuğumu babaanne ile 2. sini bakıcı ile büyütmüş biriyim

Ankara’da 2000+sigorta diye duydum. Mersin daha uygun olabilir ama. DNışmanlık firmalarıyla çalışsanız?

Küçük yerlerde yani kadınlara iş imkanının az olduğu yerlerde daha uyguna bakıyorlar ama büyükşehirde tam zamanlı çalışan 1000 tl den az alt komşu dahi zor bakar. Yol parası vermeyecek mahalleden birisini bulmak sizin için en uygunu olabilir.

Bu arada ben asgari artı yol parası verdiğim dönemde arkadaşım ikizlere yarısına yakın bir miktara baktırıyordu

Aynı sitedeydi hiç çalışmamış birisi onun vereceği paraya ihtiyacı varmış profesyonel düşünmeden kabul etti arkadaşın annesi de vardı komşu komşu baktılar

8 yıl önceki asgari ücret ciddi anlamda düşüktü ama belki ondandır benim maaşım zaten 2700 4 yıllık üniversite mezunuyum.

Düşük olabilir de insanlar başka iş yerinde de o miktara çalışıyorlardı

Memur maaşının yarısını aşıyordu bakıcı parası

Bu nedenle özel sektörde çalışan çok kişi işi bırakıp çocuğuna baktı

Bırakamayacak konumdaki memur vs de sigortam işliyor yıllarım doluyor kreş çağına kadar deyip dişini sıktı

Allah şimdiden yardımcınız olsun
keşke aile büyüklerinden biri baksa (anne, kv) bakamıyorlar demek ki
ilk çocuğumu babaanne ile 2. sini bakıcı ile büyütmüş biriyim
3 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım.o zamandan beri annem bakıyor bizde kalıyor ama bizim evde kalması gerekiyor onun evi bize 1.5 saat uzaklıkta her gün gidiş geliş yapamaz.pazartesi sabah gelip cuma akşam gidiyor evine ama kendi evini çevresini arıyor tabi.kvalidemde aynı yerde oturuyr annemle ama ben bakamam dedi en baştan.annem 1 yaşına kadar bakarım dedi.şimdi bulmaya kalksam 3 ayda bulabilir miyim bilmyorum.ocakta başlasın istyiorum annemde olucak o dönemde 2 ay hem bakıcı hem annem olsun bebekte alışsın annemde kadını gözlemlesin istiyorum.off zor işlerr

gerçekten maddi manevi zormuş bu işler.güvenmek şefkatle sevgiyle bakacak birini bulmak ve ekonomik anlamda da sarsılmamak.Allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Ben ücretsiz izindeyim. İzne çıkmasam görmesem ben de pahalı derdim ama çocuk bakmak çok zor gerçekten. Dediğim gibi yakınlarda bulursanız daha uyguna bulabilrsiniz. Çalışma saatleriniz artıyorsa ücret da artar. Allah kolaylık versin hepimize.

hemde ne zor...
6 aylık ücretsiz izin alsanız diyecektim ama zaten baştan alamamışsınız
inşallah karşınıza iyi birileri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…