merhaba kızlar ,
Mersin yada Adanada doktor araştıyorum.Mustafa Kemal Aksoy ismine rastlasım, bu doktora yakınlarda ameliyat olan varsa paylaşabilir mi lütfen. farklı önerebileceğiniz isimler de olabilirse sevinirim.
merhaba kızlar ,
Mersin yada Adanada doktor araştıyorum.Mustafa Kemal Aksoy ismine rastlasım, bu doktora yakınlarda ameliyat olan varsa paylaşabilir mi lütfen. farklı önerebileceğiniz isimler de olabilirse sevinirim.
Merhaba kızlar,
Burnundan ameliyat olmuş olanların yazılarını bir süredir takip ediyorum ve anladıım şu ki, eğer bu işten alnı ak, olan burnu daha berbat etmeden güzel bi sonuçla çıkmak istiyosak, en önemli şey, doktoru iyi araştırmak.
Acaba hiçbiriniz Mersin'deki Mustafa Kemal Aksoy'a ameliyat oldu mu ya da hakkında birşey duydu mu? Ben ona ameliyat olmayı düşünüyorum, bir tanıdığımız vesilesiyle haberim oldu ama o kişiden başka bir referansım da yok.. Eğer bu konuda beni aydınlatabilcek olanınız varsa çok sevinirim.
Benim bir tanıdığım oldu çok çok güzel sonuç aldı sanırım bende ona olacam
Opr.Dr. M. Kemal AKSOY Plastik Cerrahi Uzmanı yakın tarihde ( 1 hafta önce ) göğüs estetiği ameliyatı oldum. mustafa beyle tanışmadan önce ist.ank. adana olmak üzere bir çok yer araştırdım. Hiç biri mustafa bey kadar ilgilenmedi ve bilgilendirmedi. narkozdan çıktıktan sonra gözlerime inanamadım beklentilerimin üzerinde bir çalışma yaparak fiziğimle tekrar barışmamı sağladı. bir kaç arkadaş burun ameliyatı olmuş memnun kalmış onların tavsiyesi üzerine tanıştım mustafa beyle ve ertesi gün kararımı verdim bugün kontrole gittim her şeyin yolunda olduğunu söyledi görünen köye de kılavuz gerekmiyor zaten. Opr.Dr. Mustafa Kemal AKSOY beye ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Opr.Dr. M. Kemal AKSOY Plastik Cerrahi Uzmanı yakın tarihde göğüs estediği ameliyatı oldum. çok memnunum. doktorla ilk görüşmemizde doktor benim istediklerimden çok bana olabilecek yakışabilecek şeylerden bahsetti ve vucuduma en uygun olan modeli uyguladı. şuan aynanın karışsından kendimi alamıyorum. gerçekten beklentilerimin üzerinde bir işçilik sergiledi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.
Aldigim darbeden bu yana altı ayımı doldrmadigim icin henuz ameliyat olmadım,bi de bana bir profesör dediki,daha evvel estetik olmasan bile ,nefes alma problemin gderilsin diye çıkarılan kemikler yuzunden kikirdak yapın inceldi,ve eger estetik olursan kulağının arkasindan kikirdak alıp ekleyerek yapılmalı dedi,iyi de ben daha evvel estetik olmadım ki ,ve burnumun sırtı hic torpulenmedi ,ucu burnumun hic geniş degil sadece kemer var,ucuna bi işlem gerekmiyormuş,e dusunuyorum kikirdak takviyesi sadece ucu icin degilmi,bu yapılmazsa burun dusebilirmis zamanla,bunu diyen doktor ilk ameliyatımı yapan şahıs ve kbb ci,insallah Mustafa kemal Aksoy 2. Bi ameliyatı da sorunsuz yapabiliyordr,sizin guzel yorumlarımızdan etkilendim cunku.bir de resimleriniz albümünüzde mevcut mu acabaMrb 17 ekimde imc hastanesinde Mustafa Kemal AKSOY a burun estetiği ameliyatı oldum öncesinde sistem tıp da Cüneyt Bozkurtla görüştüm fakat doktor bana güven vermediği için yıllardır sorun yaşadığım burun ameliyatından bile vazgeçmeyi düşünmüştüm tesadüfen iş yerimde bu konudan bahsederken Mustafa hocanın ismini duydum inanılmaz şekilde etrafımdaki birçok kişinin tanıdığını öğrendikten sonra randevu alıp ilk görüşmemi yaptım inanılmaz güzel elektriğe sahip bir doktor ve ilk görüşmenin sonunda ameliyat tarihine karar verdim.Ameliyatım iki saat sürdü burnumda kemik ve et de vardı ayrıca estetikte yapıldı.Acı diye birşey asla yok ne ameliyatdan sonra nede tampon çıkarılırken kesinlikle ağrı diye birşey yok ilk gece hastanede bile kalma gereği duymadan evime gittim.3. gün yüzümdeki şiş ve morlukların yüzde 80 nı gecmıstı.Ağızdan sürekli nefes alındığı için 3.gün sabahın 5 ınde sıkıntım oldu panikledim o saatte bile doktorumu rahatlıkla arayabıldım ve ilk çalışta telefonuma cvp verdi sabah yanına gidip tıkanıklıkları temizledi ve rahatladım.Bugün tam 14 gün oldu ve inanılmaz memnunum bu kadar kısa sürede bile görünüşü inanılmaz güzel 3 ay sonra tam şeklini aldığında daha güzel olacagına eminim.Gözlerim ortaya çıktı en güzeli burnumdan rahatlıkla nefes alabiliyorum:) Ameliyat dan iki gün önce sigara içmeyi bıraktım ve hala içmiyorum sanırım bu da diğer güzellik :)
Ameliyat ve doktorla ilgili aklına takılan ne olursa mutlaka sor ama doktor konusunda asla tereddut etme
bu konuyla ılgılı baska bır yere yazı yazmıstım onu tekrar yayınlayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?